Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min skaitytojai išrinko ryškiausius 2021-ųjų pramogų pasaulio įvykius

Besibaigiant 2021 metams, 15min skaitytojus kvietė išrinkti įsimintiniausius pramogų pasaulio metų įvykius. Įžengus į 2022-uosius, kviečiame susipažinti su rezultatais. Ar pritariate jiems?
Edgaras Eidėjus, Natalija Bunkė, Dominykas Ježerys-OG Version, Karolina Meschino
Edgaras Eidėjus, Natalija Bunkė, Dominykas Ježerys-OG Version, Karolina Meschino / 15min nuotr.

Metų vestuvės 2021 – Natalijos Bunkės ir Edgaro Eidėjaus

Surinkę beveik pusantro tūkstančio skaitytojų balsų, atlikėja, verslininkė Natalija Bunkė ir jos mylimasis Edgaras Eidėjus tapo neabejotinais šio sąrašo lyderiais. Antra vieta čia atiteko televizijos laidų vedėjai, „influencerei“ Daliai Belickaitei ir krepšininkui Edvinui Šeškui su daugiau nei 700 balsų. Tuo metu socialinių tinklų žvaigždė Viktorija Siegel-Suodaitė ir verslininkas Laurynas Suodaitis su kiek daugiau nei 300 balsų liko treti, nors apie jų šventę pernai kalbėta tikrai nemažai.

N.Bunkė ir E.Eidėjus susituokė rugsėjo 16-osios popietę Vilniuje, viešbučio „Stikliai“ kiemelyje. Likus dar valandai iki ceremonijos, čia ėmė rinktis poros šeimos nariai, bičiuliai. Tarp būrio svečių buvo galima išvysti ir nemažai žinomų žmonių.

Vieni pirmųjų atvyko Simona ir Jonas Nainiai. Jie tapo Natalijos ir Edgaro santuokos liudininkais.

Svarbiai savo gyvenimo dienai nuotaka pasirinko mados namų „Inži“ raudonos spalvos suknelę. Kaip atskleidė Natalija, ji buvo pasiūta per savaitę.

Ceremonijoje dainavo N.Bunkės draugė, atlikėja Liepa Norkevičienė, kalbą sakė ir Natalijos sūnus Kristupas.

Vėliau pora su draugais vestuves atšventė ir įspūdingoje viloje Maljorkoje, kur, Natalijai šįkart dėvint jau baltą suknelę, dar kartą susituokė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Nuo „influencerių“ iki verslininkų: išrinkite įsimintiniausias 2021 metų vestuves

Metų gandras 2021 – Karolinos Meschino ir Dominyko Ježerio-OG Version dukra Isabelle

2021-aisiais ištikimi 15min skaitytojai domėjosi ne tik žinomų žmonių vestuvėmis, bet ir pagausėjusiomis pramogų pasaulio atstovų šeimomis. Kaip matyti iš apklausos rezultatų, labiausiai pradžiugino socialinių tinklų žvaigždės Karolinos Meschino ir jo sužadėtinio reperio Dominyko Ježerio-OG Version dukters Isabelle gimimas – už tai skaitytojai atidavė bene du tūkstančius balsų. Daug dėmesio praėjusiais metais susilaukė ir stebuklu vadinta žurnalo „L’Officiel Lithuania“ prodiuserės, „L’Officiel Kids“ redaktorės Elenos Puidokaitės-Bruzgulienės ir jos vyro verslininko Tado Bruzgulio dvynukų atėjimo į šį pasaulį istorija – už ją balsavo apie tūkstantis skaitytojų.

Karolinos ir Dominyko dukra gimė 2021-ųjų sausio pradžioje Vilniaus gimdymo namuose, kur K.Meschino buvo atlikta cezario pjūvio operacija.

„Mūsų kartu su Dominyku didžiausia svajonė išsipildė labai greitai. Esame be proto laimingi ir jaučiamės apdovanoti likimo. Sunku jausmus šia tema sudėti į žodžius, tik tie, kas iš meilės yra atvedę į pasaulį gyvybę, supras, kas tai per stebuklingas jausmas. Man už šeimą niekada gyvenime nebuvo nieko svarbiau ir dabar yra neįtikėtina, jog atėjo mūsų laikas kurti savo mažytę šeimą“, – dar prieš susilaukdama pirmagimės apie jos laukiantį motinystės etapą kalbėjo K.Meschino.

Vėliau pora atskleidė, kad dukrą pavadino Isabelle, o per praėjusių metų Velykas pirmą kartą mažylė parodė ir savo socialinių tinklų auditorijai.

„Mūsų stebuklas, didžiausia įmanoma meilė, mūsų gyvenimas – Isabelle. Kiekvienas rytas kaip šventė, nuo tada, kai ji gimė, nori greičiau atsimerkti, kad pamatytum ir išbučiuotum ją“, – emocijų neslėpė Karolina.

TAIP PAT SKAITYKITE: Išrinkite: „Metų gandras 2021“

Metų skandalas 2021 – Agnės Jagelavičiūtės konfliktas su kaimynu

Kad ir kaip norėtųsi gražių spalvų, pramogų pasaulyje vis dėlto netrūksta ir neigiamą atspalvį turinčių įvykių. 15min taip pat kvietė balsuoti už įsimintiniausius 2021-ųjų skandalus, o čia skaitytojai daugiausia balsų – per tūkstantį – atidavė už stilistės, „influencerės“ Agnės Jagelavičiūtės konfliktą su kaimynu. Didelio atgarsio sulaukė ir neblaivios prie vairo sėdusios įžymybės – tokia Editos Mildažytės istorija išrinktu antru pagal ryškumą metų skandalu.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Agnė Jagelavičiūtė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Agnė Jagelavičiūtė

A.Jagelavičiūtė į skandalą įsivėlė, kai birželį paplito vaizdo įrašas, kuriame ji užfiksuota besiriejanti su kaimynu. Vaizdo įraše buvo matomas ir, kaip pati prisipažino, jos paliktas necenzūrinis užrašas ant kaimyno durų. Konfliktas, pasirodo, ne vienadienis – tęsėsi penkerius metus.

Kaimynas dėl A.Jagelavičiūtės elgesio kreipėsi į policiją, vis dėlto baudžiamosios atsakomybės moteris išvengė – ikiteisminis tyrimas pradėtas nebuvo.

Ironiška, 10 eurų – tiek kaimynui atsiejo konfliktas su Agne, šią baudą jis turėjo sumokėti už šiukšlinimą, mat iš Nidos grįžusi Agnė prie savo buto durų rado šiukšlių. Pati stilistė iš skandalo dar pasidarė ir reklamą: išleido vardinių džemperių liniją, kuri kaipmat buvo iššluota jos gerbėjų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Konfliktai, neblaivūs vairuotojai ir ginčai teismuose: išrinkite metų skandalą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas