Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

15min studijoje – Vido Bareikio dainos „Po vieną“ klipo pristatymas ir netikėtas išbandymas

15min studijoje antradienį viešėjo atlikėjas, muzikos kūrėjas, aktorius, režisierius, sutuoktinis ir tėtis Vidas Bareikis. O kadangi iš šio ne vieną titulą turinčio asmens galima tikėtis visko, atlikėjas pristatė „nurautą“ dainos „Po vieną“ vaizdo klipą. Tiesa, tai dar ne viskas – 15min komanda paruošė staigmeną ir pačiam Vidui.
Vidas Bareikis
Vidas Bareikis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Daina „Po vieną“ – puikiai žinoma Vido Bareikio gerbėjams. Šį kūrinį galima rasti lygiai prieš metus atlikėjo pristatytame albume „Kątukąvakare?“.

Ir nors kūrinys „Po vieną“ jau spėjo nuskambėti koncertų #VB100 metu, antradienio rytą 15min skaitytojai vieni pirmųjų išvydo žaismingą ir ryškų dainos vaizdo klipą, kuris kviečia šokti dabar ir čia.

„Ši daina yra apie tuos momentus, kada nori visiškai atsiplėšti ir apie nieką negalvoti“, – kūrinį pristato V.Bareikis.

Žiūrėkite:

VIDEO: Gavęs netikėtą išbandymą Vidas Bareikis pristatė dainos „Po vieną“ vaizdo klipą

Tiesioginės transliacijos metu laukė ir daugiau staigmenų. Kadangi Vidas Bareikis visuomet pasižymėjo atletiškumu, o jo visus metus trukęs koncertinis turas dedikuotas muzikai ir sportui, 15min studijoje jo laukė keli fiziniai išbandymai.

Vidas Bareikis surengė ilgą ir intensyvią kelionę per Lietuvą – sugrojo net 99 koncertus. Dabar atlikėjas ruošiasi finaliniam pasirodymui, kuris įvyks jau gruodžio 16 d.

VIDEO: Vidas Bareikis - Po vieną (Official music video)

Be koncertinės veiklos kiekviename iš turo metu lankomų miestų Vidas Bareikis, kaip iniciatyvos „Už saugią Lietuvą“ ambasadorius, taip pat lankė mokyklas, kur su jaunimu diskutavo itin aktualiomis patyčių, smurto bei asmeninio tobulėjimo temomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas