Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

17-metės Kamilės Lukošiūtės piešinys sužavėjo „Saulėlydžio“ žvaigždę Taylorą Lautnerį

Iš Ventos kilusiai Kamilei Lukošiūtei dar tik 17 metų, tačiau savo darbais ji pranoksta ne vieną bendraamžį. Praėjusiais metais Singapūro mados savaitėje sublizgėjusi mergina šįkart mėgaujasi „Saulėlydžio“ žvaigždės Tayloro Lautnerio dėmesiu.
Kamilė Lukošiūtė, jos kurtas piešinys ir Tayloras Lautneris
Kamilė Lukošiūtė, jos kurtas piešinys ir Tayloras Lautneris / Asmeninio albumo ir „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Dailė Menas

Jos pieštas aktoriaus portretas sužavėjo Holivudo žvaigždę. Beveik 32 mln. „Facebook“ ir kone 800 tūkst. sekėjų „Instagram“ turintis T.Lautneris su savo gerbėjais socialiniuose tinkluose pasidalino lietuvės moksleivės, internetinėje erdvėje prisistatančios kllarts, kurtu piešiniu.

„Valio talentingajai kllarts už šį darbą. Super kietai! Ačiū“, – pasidalinęs piešiniu rašė žinomas aktorius.

Tayloro Lautnerio įrašas
Tayloro Lautnerio įrašas feisbuke

Pasak Kamilės, mintis nupiešti T.Lautnerį jai kilo atsitiktinai. Merginos darbų kolekcijoje puikuojasi daugybė žinomų žmonių, tarp kurių – ne viena kino, muzikos žvaigždė.

„Nesu Tayloro gerbėja, bet jis man patinka. Įamžinti jo portretą buvo spontaniškas sprendimas, tiesiog taip sumaniau. O vėliau nusiunčiau jam. Džiaugiuosi, kad jis mano piešiniu pasidalino su visais savo gerbėjais“, – Žmonės.lt sakė Kamilė.

Asmeninio albumo nuotr./Kamilė Lukošiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Kamilė Lukošiūtė

Mergina save vadina savamoksle, piešti pradėjusia prieš ketverius metus. Tuomet tiesiog vieną dieną sumąstė – reikia kažką sukurti, o vėliau ši veikla tapo dideliu pomėgiu. Nepaisant to, 11 klasių šiemet baigusi Kamilė savo ateities su daile nesieja. Ji svajoja tapti mados dizainere.

„Piešimą vadinu hobiu, tiesiog mėgstama veikla. Piešiu dažniausiai arba akvarele, arba fotošopu. Tayloro piešinys irgi darytas kompiuteriu. Labai mėgstu portretus, peizažai – ne man. Turiu sukūrusi daug Lady Gagos, Madonnos, Katy Perry portretų, visko“, – šypsosi mergina.

Po to, kai T.Lautneras pasidalino jos darbu, Kamilė sako sulaukusi ne vieno užsakymo. „Dabar žmonės rašo, klausia, prašo nupiešti.... Smagu. Kaip ir kiekvienam menininkui ar šiaip žmogui malonu sulaukti įvertinimo. Džiugu, kad Tayloras pamatė, pasidalino, pasidžiaugė. Man tai svarbu“, – Žmonės.lt kalbėjo ji.

Jaunos talentingos lietuvės vardas garsiai nuskambėjo jau prieš metus, kai ši su savo darbais dalyvavo Singapūre vykusioje mados savaitėje. Tuomet dar 16-metės merginos piešiniais savo kolekcijos marškinėlius dekoravo dizaineris iš Niujorko Kyle’as Brincefieldas, įkūręs prekės ženklą „STUDmuffin NYC“.

Daugiau Kamilės darbų galite pamatyti čia.

TAIP PAT SKAITYKITE: 16-metės lietuvės piešiniai – Singapūro mados savaitėje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas