Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

24-ąjį gimtadienį atšventusi atlikėja Agnė Juškėnaitė – apie 24 išmoktas gyvenimo pamokas

Antradienį dainininkė ir tinklaraštininkė Agnė Juškėnaitė šventė 24 gimtadienį. Žymi mergina tikina, jog jai ši diena visuomet kupina vaikiško džiaugsmo. „Vaikystėje gimtadienio rytą mano šeima pradėdavo su dainomis ir balionais, įsiverždami į kambarį man dar bemiegant. Ilgainiui ši diena įgavo prasmę kaip diena be liūdesio“, – pasakoja ji.
Agnė Juškėnaitė
Agnė Juškėnaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Liepos 5 d. gimtadienį švenčianti atlikėja netiki linkėjimais, tad pati sau jų neturi. Anot jos, ji tiki norais, užsispyrimu ir pastangomis tuos norus išpildyti. Agnė negalėtų išskirti nei vieno metų įvykio, kuris būtų pats ryškiausias, tačiau prabėgusius metus jis vadina sėkmingais: „Viskas juda greitai ir dideliais žingsniais į priekį, kuo labai džiaugiuosi ir stengiuosi neatsilikti.“

A.Juškėnaitė gimė po vėžio zodiako ženklu. O horoskopai dažniausiai šio ženklo žmones įvardija kaip jautrius ir itin šeimyniškus. Mergina viešojoje erdvėje kuria visai kitokį įvaizdį, tad įdomu – galbūt ji artimoje aplinkoje atsiskleidžia visai kitaip.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Agnė Juškėnaitė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Agnė Juškėnaitė

„Nedraugauju su zodiakais. Jei egzistuotų toks lengvas būdas suskirsti žmones pagal charakterį, žmonija jau seniai būtų nustojusi kariauti ir imtų susikalbėti. O jei aš kada nuspręsiu pabūti romantiška, tai tikrai ne dėl to, kad prieš 24 metus gimiau šviečiant vasaros saulei“, – šypsosi sukaktuvininkė.

Šia proga žymi tinklaraštininkė išleido naują vlogą 24 dalykai, kuriuos išmokau per 24 metus.

VIDEO: 24 DALYKAI/24 METAI [Juškėnaitės VLOGas]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas