Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

30-metį švenčianti Simona Nainė: „Iki pilnos laimės trūksta tik vaikučių“

Kai visos svajonės viena po kitos pildosi, nedrąsu ir dar kažko prašyti. Tačiau šiandien, rugpjūčio 13-ąją 30-metį švenčianti „Nunu“ drabužių kūrėja Simona Nainė sako, kad iki pilnos laimės trūksta tik vieno dalyko – atžalų.
Jonas Nainys ir Simona Nainė
Jonas ir Simona Nainiai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Diena prasidėjo įprastai – dirbu. Sulaukiau labai daug gražių sveikinimų, palinkėjimų, jokios pompastikos, viskas labai paprastai ir nuoširdžiai“, – 15min apie gimtadienio dieną pasakojo Simona Nainė.

Pasak drabužių kūrėjos, šventiškų pusryčių į lovą ji ryte nesulaukė – jai kur kas mieliau tokių staigmenų sulaukti paprastą dieną, o ne tada, kai „reikia“.

„Jau antrus metus iš eilės Jonas gimtadienio proga man dovanoja pakabukus. Kadangi esu šunų mylėtoja, šįkart gavau labai gražų papuošalą su šuniukais, – džiaugėsi ji. – Apskritai, dovanos man nėra svarbu. Svarbiausia sulaukti dėmesio, labai smagu, kad mane prisimena žmonės, net tie, su kuriais jau mažiau bendrauju, nesusitinku. Aišku, feisbukas čia padeda, bet vis tiek gera sulaukti žinučių.“

Audriaus Džimidavičiaus nuotr./Saugirdas Vaitulionis ir Simona Nainė
Audriaus Džimidavičiaus nuotr./Saugirdas Vaitulionis ir Simona Nainė

Nors ir jubiliejus – rimtas, Simona didelio vakarėlio su draugais kelti nežada. Ji įsitikinusi, kad gimtadienius reikia švęsti tą pačią dieną, kada gimusi, o pirmadienis nelabai tinka audringam gimtadieniui. Todėl su Jonu žada eiti tiesiog ramios vakarienės, o jei draugai norės, galėsi ir jie prisijungti.

„Beje, praėjusį mėnesį juokdamasi suskaičiavau 80-100 artimiausių žmonių, kuriuos norėčiau matyti savo gimtadienyje, todėl visgi pagalvojau, kad tiek daug publikos kviesime į 10 metų vestuvių sukaktį“, – juokėsi Simona.

Svajonės pildosi

„Aš tikrai esu laimingas žmogus, tikiu, kad dievulis vis man ranką ant peties padeda. Aišku, visko būna – ir nesėkmių, ir blogų dienų, mėnesių ar net pusmečių. Bet šiaip man sekasi. Aš svajojau turėti savo mažas dirbtuvėles, vėliau – atidaryti „Nunu“ parduotuvę – ir man pavyko, norėjau turėti nuostabų vyrą – ir jį turiu! Atrodo, kad viską, ką suplanuoju, viskas ir pavyksta“, – šypsojosi Simona.

O kai nauji etapai į gyvenimą ateina žingsnis po žingsnio, šypsena taip ir nesitraukia nuo veido. „Jeigu viskas atsitiktų per vienus metus, nemokėčiau tuo pasidžiaugti. Buvau susižadėjusi dvejus metus, ir tai buvo geriausi metai mano gyvenime. Tada susituokiau ir tuo be galo mėgavausi. Ateityje atsiras vaikai, ir tai bus dar geresnis etapas. Aš tikrai turiu kažkokį angelą“, – sakė ji.

Audriaus Džimidavičiaus nuotr./Simona Nainė
Audriaus Džimidavičiaus nuotr./Simona Nainė

Atrado save darbe

Simona pasakoja, kad ir sritis, kurioje kas dieną sukasi, jai teikia be galo daug laimės. Čia ji jaučiasi save visiškai realizavusi.

„Ši veikla yra visiškas mano atradimas. Jaučiuosi savo vietoje. Aišku, visada yra kur tobulėti, būna, kad suklystu, bet mokausi ir taisausi. Nėra nė vieno tobulo žmogaus. Tik bandydami kažko pasieksime. Aš darau taip, kaip man atrodo, kaip pati norėčiau gauti produktą. Nėra juk enciklopedijos, kaip kurioje gyvenimo situacijoje reiktų pasielgti. Tai ir aš kuriu savo verslą taip, kaip mano atrodo geriausia. Man visada svarbiausia būti sąžiningai prieš save. Nieko nevaidinti, niekam nieko neįrodinėti“, – atviravo ji.

Nors Jonas Nainys yra pasakojęs, kad dėl žmonos atsidavimo darbui kartais tenka jai priminti, kad reikia pavalgyti ar pailsėti, Simona sako, kad verslo turbūt niekada ir negalės paleisti.

„Gal dėl to, kad viską pasidariau pati, be niekieno pagalbos. Aš labai myliu tai, ką darau. Man atrodo, kad niekas geriau už mane nepadarys. Esu perfekcionistė, neskaičiuoju laiko“, – sakė ji.

„Deichmann“ nuotr./Simona Nainė
„Deichmann“ nuotr./Simona Nainė

Gražiausi metai

Žengdama į naujus metus Simona sako ir pati jaučiasi pasikeitusi. „Pradėjau paprasčiau į viską žiūrėt, niekam nesistengiu kažko įrodyti. Su metais ateina branda, dar didesnis suvokimas, vertybės dar labiau sustiprėja. Teisingai moterys sako – kuo daugiau metų, tuo viskas tik geriau“, – tikina S.Nainė.

O ir bėgantys metai, jos visai nebaugina: „30 – man toks gražus skaičius! Nors aš ir nesijaučiu kaip 30-ies. Šiandien instagrame gavau daug žinučių: tau 30? Atrodai kaip 23-ejų! Taigi nesvarbu tie metai!“

Stop kadras/Jonas ir Simona Nainiai
Stop kadras/Jonas ir Simona Nainiai
Stop kadras/Jonas ir Simona Nainiai
Stop kadras/Jonas ir Simona Nainiai

Trūksta tik vaikų

Kai visos svajonės pildosi, kai gyvenime, atrodo, jau viską turi, tai ar dar ko nors trūksta iki pilnos laimės?

„Mums trūksta tik vaikučių! Manau, kad viskas gyvenime atsitinka tada, kai turi atsitikti. Kada jie ateis, tada ateis. Svarbiausia, kad būtų sveikas, kad ir vienas! Aš net neabejoju, kad jų tikrai bus“, – šypsojosi Simona.

Tai ko sau palinkėtų? „Visada išlikti tikru žmogumi. Aš noriu būti tokiu žmogumi, prie kurio norėtų prieiti kiti ir apsikabinti – noriu skleisti pozityvą ir gražius jausmus“, – 15min kalbėjo Simona Nainė.

Žiūrėkite galeriją:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento