Renginyje apsilankė ir šį antradienį 36-ąjį gimtadienį švenčianti Alesia Mačiulis. „Man didžiausia dovana buvo tai, kad šiandien atsibudau šalia savo mylimo vyro. Aišku, buvo gėlės, pusryčiai į lovą ir paskui atbėgo vaikai. Pasveikino mane su šia diena. Buvo nuostabu“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Alesia.
Moteris pasakojo, kad šį antradienį jokios didelės šventės neketina daryti. Tiesiog susitiks su artimais bičiuliais ir pakels taurę už jos laimę vakarienės metu.
„Nemanau, kad per visus gimtadienius reikia fejerverkų, didelės puotos. Svarbiausia yra žmonės, kurie yra šalia tavęs. Gyvenime būna gero ir blogo, tačiau tie žmonės visada buvo šalia manęs, todėl man bus malonu savo šventę pažymėti su jais. Pasėdėsime, pakalbėsime. Laimingai reikia būti ne vieną dieną metuose, o visas 365 dienas metuose, o aš tokia ir esu, nes šalia manęs – nuostabūs žmonės, o mano vyras yra vienas iš jų“, – teigė šią vasarą ištekėjusi Alesia. Šis vakarėlis yra puiki įžanga į mano gimtadienį.
Daugelis per gimtadienį linki laimės, džiaugsmo, sveikatos, tačiau atrodo, kad visa tai A.Mačiulis turi. Ko gi ji palinkėtų sau?
„Linkiu sau likti žmogumi, moterimi ir išlikti ištikima sau. Visa kita gyvenime ateina ir išeina, tačiau kuo daugiau savęs atiduodi, tuo daugiau tau sugrįžta“, – portalui Žmonės.lt sakė Romualdo Mačiulio žmona Alesia, antradienio pavakarę leidusi laidos „Gardu Gardu“ pristatyme.
Konditerijos laida „Gardu Gardu“ eteryje pasirodys nuo rugsėjo 19 dienos. Penktadienio vakarais 20.30 val. čia desertus ruoš belgiško šokolado ambasadorius Lietuvoje Ali Gadžijevas ir profesionali konditerė Jekaterina Buldakova.
„Visos moterys mėgsta ruošti desertus, o dar labiau – jais gardžiuotis. Todėl norime parodyti, ką įspūdingo, bet nesudėtingo, galima pasiruošti namų sąlygomis. Yra daugybė gardumynų, kuriuos lengvai galima pasiruošti namie, tiesiog reikia žinoti esminius konditerijos principus. To ir pamokysime. Beliks tik pasigaminti, gardžiuotis ir šypsotis“, – pasakoja į televizijos ekranus grįžtantis Ali.
Jekaterina – viena profesionaliausių konditerių Baltijos šalyse. Konditerijos meno ją mokė garsūs Prancūzijos konditeriai, jau daugiau nei 10 metų ji eksperimentuoja virtuvėje, kuria naujus desertų ir saldžių kepinių receptus.
TV8 žiūrovėms Ali demonstruos konditerinius stebuklus iš šokolado, o Jekaterina išmokys pasiruošti gaivių, pastelinių spalvų ir skonių desertų. Specialiai atrinkti nesudėtingi gardumynai – kremų, pyragų, pyragaičių, tradicinių prancūziškų, itališkų, vokiškų desertų receptai džiugins kiekvieną moterį ir, žinoma, jos artimuosius.
Čia laukia ir patarimai, ką galima paruošti su šokoladu, riešutais, marcipanais, rudeninėmis sodo gėrybėmis, egzotiškais vaisiais ir lietuviškais obuoliais.