„Artimieji žino, kad rudenį mėgstu. Dievinu margaspalvius lapus, jų stebuklingą geltonumą, primenančią sodrią aukso spalvą. Dažnai ją „prisijaukinu“ dekoruodama šventėms stalus. Galbūt todėl ir per mano gimtadienį brangūs man žmonės prisimena aukso tonus“, – sakė I.Budrienė.
Virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas, pats šį ketvirtadienį švenčiantis savo 38-ąją gimtadienį, trečiadienio ryte jubiliatei ištaisė auksinius pusryčius – virti kiaušiniai paauksuotose indeliuose, salotos, pagardintos aukso dulkėmis, krevetės, šviežiai spaustos sultys paauksuotoje taurėje.
I.Budrienė, ragaudama gardumynus, naudojosi paauksuotais stalo įrankiais. Kavą mamai papuošė ir patiekė devynmetis sūnus Kernius.
„Gaila, ne visko spėjau paragauti, nes turėjau išskubėti į kirpyklą, kur dovanų gavau plaukus puoselėjančią procedūrą. Nerealaus grožio auskarus sukūrė ir padovanojo papuošalų dizainerė Elvyra Monginienė, – džiaugėsi I.Budrienė. – Staigmenos tęsėsi visą dieną. Tik vakare sužinojau, kad vyras (Darius Budrys – aut.past.) man įteikė dovanų kelionę į Egiptą, į liukso klasės viešbutį. Taigi, laukia saulė, tobuli pusryčiai, procedūros geriausiame Šarm el Šeicho SPA centre.“
Trečiadienio vakarą į I.Budrienės restorano „Briedžių medžioklė“ pokylių salę rinkosi dovanomis nešini draugai. Kadangi antrus metus I.Budrienė gimtadienį švenčia kartu su R.Bolgovu, svečiams buvo paruošti du stalai. Kaip sukaktuvininkai pajuokavo – vyriškas ir moteriškas. Ant vieno patiektos midijos ir šampanas, ant kito – lašiniai ir viskis.
„Su gimtadieniu prasideda mano aukso amžius. Turiu viską – šeimą, meilę mėgstamą darbą, artimuosius, sveikatos, draugų. Dabar man pats geriausias gyvenimo etapas“, – patikino I.Budrienė.