Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

9-asis „Turkish Airlines World Golf Cup“ – garsiausias pasaulyje verslo golfo turnyras, sugrįžto į Vilnių!

„Turkish Airlines“, skraidinanti į daugiau šalių nei bet kuri kita oro linijų bendrovė, birželio 8 d. Europos Centro Golfo Klube suorganizavo „Turkish Airlines World Golf Cup“ pasaulio golfo taurės turnyrą. Renginyje dalyvavo garbingi svečiai ir svarbūs verslo bendruomenės nariai.
9-asis „Turkish Airlines World Golf Cup“ – garsiausias pasaulyje verslo golfo turnyras, sugrįžto į Vilnių!
„Turkish Airlines World Golf Cup“

2013 m. pradėtas organizuoti „Turkish Airlines World Golf Cup“, dabar surenka daugiau nei 8 000 žaidėjų, kurie varžosi tarpusavyje daugiau nei 118 turnyrų net 67 pasaulio šalyse.

Europos Centro Golfo Klube vykęs turnyras buvo 37-asis iš 118 šių metų „Turkish Airlines World Golf Cup“ turnyrų, kurių nugalėtojai dalyvaus didžiajame finale Turkijoje. Iš 118 turnyrų visame pasaulyje nugalėtojai pateks į didįjį finalą ir turės galimybę apsistoti bei žaisti „Gloria Serenity Resort & Gloria Golf Club“ kurorte.

Edgaras Butrimas, surinkęs 39 taškus, užsitikrino čempiono poziciją ir atstovaus Vilniaus miestui kitame turnyro etape Turkijoje. Valentinas Belousovas užėmė antrąją vietą, o Edvinas Ruzgas – trečiąją. Artimiausio smūgio rungtyje vyrų grupėje laimėjo Linas Aldonis, o moterų grupėje – Džilda Antanavičienė. Edvinas Ruzgas laimėjo mažiausio bendro rezultato kategorijoje, atlikęs 75 smūgius.

„Turkish Airlines“ generalinis direktorius Vilniuje Dinçer Eroğlu sakė: „Nuoširdžiai dėkojame visiems mūsų svečiams, kurių dėka „Turkish Airlines World Golf Cup“ Vilniuje buvo labai sėkmingas. Tai buvo jaudinantis TAWGC serijos turnyras, sveikiname mūsų nugalėtoją Edgarą Butrimą. Linkime jam kuo didžiausios sėkmės Turkijoje“.

Europos Centro Golfo Klubo direktorė Irma Markevičienė dėkojo turnyro dalyviams ir „Turkish Airlines“ atstovams, už ilgametį pasitikėjimą: „Džiaugiamės, kad mūsų golfo klubas jau septintą kartą tapo „Turkish Airlines World Golf Cup“ turnyro rezidencija, suburiančia geriausius golfo žaidėjus“.

Visi „Turkish Airlines World Golf Cup“ finalininkai į Turkiją skris patogiai ir prabangiai „Turkish Airlines“ verslo klase.

Turkish Airlines parama ankstesniems renginiams, tokiems kaip Turkish Airlines Open ir TAWGC Antalijoje, padėjo šiai krypčiai tapti tarptautine aukščiausios klasės golfo žaidėjų vieta su geriausiais patogumais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius