„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

A.Bružas vasarą skirs kelionėms su L.Pobedonoscevu: „Nemėtydami pėdų mėtome monetą“

Charizmatiškasis aktorius, improvizacijos meistras Audrius Bružas atskleidžia šią vasarą paskyręs kelionėms bei intriguojantiems nuotykiams, o kulinarinėje laidoje žinomas vyras papasakos, kokie yra tikrieji filmavimo aikštelės užkulisiai bei kokios naujienos šią vasarą laukia jo gerbėjų.
Audrius Bružas
Audrius Bružas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Du bičiulius – Audrių ir Leonardą Pobedonoscevą – šią vasarą neretai išvysime kartu. Žinomi vyrai prisidės prie išskirtinio, lietuviškos televizijos ekranuose dar nematyto kelionių projekto.

„Mes su Leonardu dalyvaujame naujame, netikėtumų pilname kelionių projekte „Metam monetą“, kur vienas iš mūsų galės neribotai mėgautis prabanga, lankomos šalies malonumais, išskirtiniais vaizdais ir viešbučiais, o kitas bus labai suvaržytas – visam savaitgaliui turės tik 100 eurų, už kuriuos jam reikės susirasti nakvynę, pavalgyti ir kuo smagiau praleisti laiką“, – kelias projekto detales atskleis A.Bružas.

Tomo Petrovskio nuotr./Audrius Bružas
Tomo Petrovskio nuotr./Audrius Bružas

Aktorius pabrėš, jog projektas puikiai parodys kontrastus tarp dviejų skirtingų būdų atostogauti: kaip esant galimybėms savaitgalį leisti savęs nevaržant, ir ką galima patirti, jei turite ribotą biudžetą.

Tačiau, kaip bebūtų, tokios kelionės, nors ir yra tikras malonumas, užima nemažai laiko. Užimtą dienotvarkę turintis ir ne viena veikla užsiimantis aktorius laidoje atviraus, kaip jam pavyksta viską suderinti.

„Aktorystė su Leonardu vyksta pilnu tempu – nemėtydami pėdų mėtome monetą. O kitos mano veiklos – batų parduotuvė ir baras „Kitas kampas“– taip pat niekur nedingo. Svarbiausia yra gera komanda. O kartais į naudą yra ir šiek tiek atitrūkti bei sugrįžti su naujomis jėgomis“, – sakys A.Bružas.

Tiesa, galbūt būtent dėl to aktoriui nelieka laiko gaminti – dažniausiai jis renkasi parastus, bet maistingus patiekalus. „Aš išsikepu kiaušinienę ir būnu sotus iki pietų. Grikiai – kitas senas geras patiekalas. Užverdi, palieki pridengtus dangčiu, išsimaudai ir jau gali valgyti“, – kalbės A.Bružas.

Tomo Petrovskio nuotr./Audrius Bružas
Tomo Petrovskio nuotr./Audrius Bružas

Kol Ilona su Audriumi smagiai šnekučiuosis, laidos šefas, „Kamado bono“ kepsninių virtuozas Robertas Svetlauskas paruoš labai gardžius ir abejingų nepaliekančius mėsainius – dvigubą mėsainį su sūriu ir vegetarišką košotos mėsainį.

Kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ – šeštadienį, 10 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs