Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Abi „Ūkininkai ieško meilės“ dalyves karštai bučiavęs Algirdas: „Flirtuoti galime su daug kuo“

Emocijos vasaros realybės šou „Ūkininkai ieško meilės“ įgauna pagreitį. Kol vieni ūkininkai džiaugiasi abipusiais jausmais ir net pirmaisiais aistringais bučiniais, kiti ne juokais nerimauja.
Projekto „Ūkininkai ieško meilės“ dalyviai
Projekto „Ūkininkai ieško meilės“ dalyviai / Dmitrij Kudriavcev/Fotodiena nuotr.
Temos: 2 Pažintys Santykiai

Žaidimus žaidžia ir suaugę žmonės, o ypač tokius, kurie yra paremti jausmais – būtent tai matosi ūkininko Algirdo pasimatymuose.

Pasimatymui su Vaida Algirdas buvo priplanavęs daugybę pramogų, tačiau labiausiai moterį nustebino netikėtas ūkininko bučinys. Tai Vaidą ne tik maloniai nustebino – moteris išsidavė, kad jos jausmai Algirdui tikrai yra stiprūs.

TV3 nuotr./Ūkininko Algirdo ir Vaidos bučinys
TV3 nuotr./Ūkininko Algirdo ir Vaidos bučinys

„Laukia pats nemaloniausias metas, kada jis susitiks su Rasa. Nežinau, kokie yra jos ketinimai, bet, tikriausiai, kaip ir mano – mes abi esame kovotojos. O iš pradžių atrodė, kad esame visai nieko pažįstamos…“ – nerimo neslėpė Vaida.

Tiesa, kaip paaiškėjo vėliau, moteris dėl šio pasimatymo nerimavo ne veltui, nes karštu bučiniu Algirdas apdovanojo ir Rasą. O ši, savo ruožtu, aistringai maitino savo simpatiją braškėmis.

TV3 nuotr./Ūkininko Algirdo ir Rasos bučinys
TV3 nuotr./Ūkininko Algirdo ir Rasos bučinys

Abi moterys Algirdo dėmesio siekė kaip įmanydamos. Tačiau pats ūkininkas išliko paslaptingas: „Flirtuoti yra vienas dalykas, o kitas, kai žmogus tau įsminga truputį giliau. Flirtuoti, turbūt, mes galime su daug kuo.“

Nemažai iššūkių laukė ir jaunesniosios ūkininkės Zitos kandidatų. Nuėjusi į pasimatymus su Darjušu ir Alenu, vėliau Zita mes jiems vieną bendrą iššūkį!

„Dar projekto pradžioje sakiau, kad tarp mūsų bus konkurencija, tačiau ji bus draugiška. O šiandien ta konkurencija pagaliau pasireiškė fiziškai“, – tvirtino Darjušas.

O štai vyresnioji ūkininkė Zita, praleidusi dar daugiau laiko su Viliumi ir Tadu, jiems negirdint prabilo ir apie jausmus. Tik kurį vyrą ji turės omenyje?

„Meilė tikrai gali aplankyti kaip perkūnas iš giedro dangaus, nežiūrint į tai, koks yra žmogaus amžius“, – intrigavo ji.

„Ūkininkai ieško meilės“ – antradieniais-ketvirtadieniais, 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius