Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnė ir Nerijus Juškos sūnui surengė fantastišką 9-ąjį gimtadienį: dovanų sąraše – tik vienas daiktas

Ruduo Agnės ir Nerijaus Juškų šeimoje yra švenčių metas, todėl atvėsęs oras nei kiek nesugadina jų nuotaikos. O gal kaip tik atvirkščiai – tik dar labiau nuskraidina į fantastikos pasaulį. Visai neseniai žinoma pora savo vyresnėliui sūnui Pauliui surengė nepamirštamą 9-ąjį gimtadienį. „Jo prisiminimais dar ilgai gyvensime“, – portalui Žmonės.lt sakė A.Juškienė.
Nerijaus Juškos sūnaus 9-asis gimtadienis
Nerijaus Juškos sūnaus 9-asis gimtadienis / Taskuruzkadro nuotr.

Ruduo Nerijaus ir Agnės Juškų šeimoje – ypatingas metas. Spalio 15-ąją gimtadienį šventė sūnus Paulius, spalio 27-ąją gimtadienį sutiks dukra Eva, o spalio 29-ąją – pats N.Juška.

Nors dar pora švenčių tik atidunda, Juškų šeima gyvena neseniai praūžusio gimtadienio įspūdžiais. Kaip portalui Žmonės.lt sakė A.Juškienė, devintąjį gimtadienį šiemet paminėjusiam sūnui Pauliui kasmet stengiasi sukurti ypatingą šventę. Ne išimtis ir šiemet. Agnė šypteli – surengti gimtadienį devynmečiui ne taip jau ir paprasta, kaip galėtų pasirodyti iš pradžių.

„Norisi, kad kiekviena šventė būtų ypatinga, atspindėtų tų metų pomėgius, širdžiai artimas veiklas ir sukurtų gražius prisiminimus. Juk būdamas devynerių, jau nesi toks mažas, tad nesinori tiesiog žaidimų kambario, bet tuo pačiu nesi jau ir toks didelis, kad iš šventės išbrauktum vaikiškumu dvelkiančius balionus, aksesuarus ir vaizdus... Tad atradome puikų balansą tarp pramogų, erdvės ir tematikos“, – portalui Žmonės.lt kalbėjo pašnekovė.

Taskuruzkadro nuotr./Nerijaus Juškos sūnaus 9-asis gimtadienis
Taskuruzkadro nuotr./Nerijaus Juškos sūnaus 9-asis gimtadienis

Dėl šios priežasties, Nerijus ir Agnė Juškos sūnui surengė „Marvel“ komiksų superherojų įkvėptą šventę. Šioje tematikoje ypatingai gražiai „įsikomponavo“ ir linkėjimas Pauliui.

„Marvel“ superherojai, nešantys misiją, kad metai būtų gausūs vidine stiprybe, jaunatvišku savarankiškumu, drąsa, neišmatuojama meile ir laime, kurią skleistų aplinkiniams“, – apie idėją pasakojo A.Juškienė.

Pauliaus devintojo gimtadienio šventė vyko „Action by Apollo“ erdėje. Gimimo dienos proga pasveikinti devynmetį sugužėjo būrys draugų.

„Šventėje dalyvavo visi draugai, kurie Pauliaus širdyje užima ypatingą vietą. Atvyko tiek iš darželio laikų, tiek klasiokai, tiek giminaičiai“, – šypsojosi Agnė.

Taskuruzkadro nuotr./Nerijaus Juškos sūnaus 9-asis gimtadienis
Taskuruzkadro nuotr./Nerijaus Juškos sūnaus 9-asis gimtadienis

Pašnekovė džiaugėsi, kad šventė atitiko visus lūkesčius, o ir veiklų čia netrūko!

„Visi – ir mergaitės, ir berniukai – puikiai leido laiką modernioje lazerių erdvėje. Čia azarto netrūko ir suaugusiems, – juokėsi ji. – O Pauliaus draugai tiesiog paniro į gimtadienio temą, nes kiekvienas kampelis, dekoratorės „Artišokas“ dėka, tiesiog spinduliavo superherojais, o kur dar tas gardus „Bijolos“ tortas, kuris taip pat puikiai atspindėjo temą... Po torto skanavimo visi paniro į žaidimų erdvę – kas išbandė motociklininko kėdę, alpinisto hobį, stalo kerlingą, biliardą, krepšinį... Žodžiu, tiek veiklų išbandyti per vieną vakarą buvo tikras iššūkis, bet kiek emocijų išsinešė visi šventės dalyviai... Neišmatuojama laimė.“

Taskuruzkadro nuotr./Nerijaus Juškos sūnaus 9-asis gimtadienis
Taskuruzkadro nuotr./Nerijaus Juškos sūnaus 9-asis gimtadienis

O kokias dovanas nuo tėvelių Paulius sulaukė 9-ojo gimtadienio proga? Agnė atskleidė, kad jų šeimoje jau ne vienerius metus puoselėjama kiek kitokia gimtadienių tradicija.

„Visuomet pagrindinė gimtadienio dovana vaikui mūsų šeimoje būna šventė ir buvimas kartu su mylimais žmonėmis. Išpakuotas žaislas dažnai nugula lentynoje, o emocijos ir įsimintinas laikas tikrai išlieka ilgam, – įsitikinusi A.Juškienė. – Tiesa, namie turime ir tokią tradiciją: kiekvieną gimtadienio rytą į lovą atkeliauja Pauliaus mėgstamiausio deserto, tinginio, gabalėlis su žvakute. Kai šiemet išvakarėse paklausėme, kas gi tave nudžiugintų, Paulius atsakė: „Pažadinkite mane anksti ryte, dainuodami „Su gimimo diena“ ir nešini tinginiu su žvakute.“ Kai tai išgirsti, supranti, kad vaikų laimė slypi paprastuose dalykuose, kuriuos jiems kuriame patys.“

„O iš daiktų dovanų sąraše nugulė tik vienas daiktas, kuriuo Paulių nudžiugino seneliai ir krikšto tėvai – triukinis paspirtukas“, – pridūrė ji.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito