Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnės Jagelavičiūtės gimtadienio išvakarėse – mamos Nijolės kreipimasis: pranešė svarbią žinią

Šių metų spalio 7 dieną stilistė, nuomonės formuotoja ir knygų autorė Agnė Jagelavičiūtė būtų šventusi 44-ąjį gimtadienį. Deja, jos jau beveik dvejus metus nebėra tarp mūsų. Agnės gimimo dienos išvakarėse į jos bičiulius ir gerbėjus kreipėsi mama Nijolė Jagelavičienė – moteris pranešė svarbią žinią.
Agnė Jagelavičiūtė, Nijolė Jagelavičienė
Agnė Jagelavičiūtė, Nijolė Jagelavičienė / BNS ir asmeninio albumo nuotr.

Nijolė Jagelavičienė sekmadienio popietę savo feisbuko paskyroje paviešino jautrų įrašą, kuriame pranešė, kad pirmadienį bus atidengtas jos dukters Agnės Jagelavičiūtės kapą papuošiantis paminklas.

„Mielieji,

Rytoj – spalio 7 diena. Man, kaip Jūs žinote, ji yra labai svarbi. Viliuosi, kad ta diena pilna prisiminimų ir Jums.

Nenumaldomai bėga laikas, bet laikas netekties skausmo nesumažino. Jau antri metai, kai mano Agnės nebėra, ir tik prisiminimai Ir Jūsų palaikymas man suteikia jėgų ir noro gyventi...

Spalio 7 d. 12:00 kviečiu maldai už Agnę – Bernardinų bažnyčioje (Maironio g. 10, Vilnius).

15:00 prašau padėti atidengti paminklą, paskutinį Agnės būstą šioje žemėje – Karmėlavos kapinėse.

Linkėdama ramybės su meile,

Nijolė

P.S.: Nesivarginkite ir neskaitykite, prašau, tie, kam neaktualu“, – rašė N.Jagelavičienė.

Mielieji, Rytoj - spalio 7 diena. Man, kaip Jūs žinote, ji yra labai svarbi. Viliuosi, kad ta diena pilna prisiminimų ir...

Posted by Nijolė Jagelavičienė on 2024 m. spalio 6 d., sekmadienis

Žmonės.lt primena, kad A.Jagelavičiūtė netikėtai mirė 2022 metų gruodžio 28 dieną dėl plaučių uždegimo sukeltų komplikacijų. Amžinojo poilsio ji atgulė sausio 3 dieną – palaidota Karmėlavos kapinėse, šeimos kape, šalia savo tėvo Leono Jagelavičiaus.

A.Jagelavičiūtė buvo stilistė, rūbų dizainerė, žurnalų „Aš ikona“ ir ,,L'Officiel“ redaktorė, televizijos laidų vedėja, knygų autorė.

Agnė gimė 1980 m. spalio 7 d. Kaune. 1986–1998 m. mokėsi Kauno Aušros gimnazijoje. Vėliau baigė Vilniaus dizaino kolegijos drabužių dizaino studijas, o Vilniaus dailės akademijoje apsigynė tapybos bakalauro diplomą.

Moteris kūrė kostiumus Rygos dailės teatre statomam O.Koršunovo spektakliui „Išvarymas“. Diplomuota kostiumų dizainerė tuo metu buvo antrąkart ištekėjusi.

A.Jagelavičiūtė išgarsėjo realybės šou „Akvariume“, dar būdama antro kurso studente. Vėliau dirbo „TV pagalbos“ komandoje. Buvo ne vienos televizijos laidų vedėja. Įkūrė stiliaus platformą „StiliuSOS“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas