Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Aistros dėl A.Jagelavičiūtės pinigų nerimsta: į teismą paduotas buvęs stilistės mylimasis

Nors nuo stilistės, nuomonės formuotojos Agnės Jagelavičiūtės mirties praėjo jau pusantrų metų, ginčai dėl jos turto ir pinigų vis dar aidi. Šįkart buvęs menininkės sutuoktinis Mantas Volkus teisme bandė įrodyti, kad buvęs A.Jagelavičiūtės mylimasis Marius Survila iš stilistės sulaukė net 19 tūkst. siekiančios paskolos, kurią turėtų grąžinti.
„TECH TOP 2015“ apdovanojimai
Agnė Jagelavičiūtė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Kaip praneša portalas alfa.lt, Vilniaus miesto apylinkės teisme pirmadienį buvo užversta byla, kurioje M.Volkus bandė įrodyti, jog jo buvusi žmona A.Jagelavičiūtė savo buvusiam širdies draugui Mariui Survilai pervedė net 19 540 eurų, iš kurių M.Survila taip ir negrąžino daugiau nei daugiau nei 18 tūkst. eurų.

Minėto portalo žiniomis, M.Volkus į teismą kreipėsi paaiškėjus, kad dar gyva būdama A.Jagelavičiūtė buvusiam mylimajam M.Survilai per du kartus pervedė 14 tūkst. ir 5540 eurų. Stilistė mokėjimo paskirtyje buvo nurodžiusi, jog tai – paskola. M.Volkus teisme teigė, kad negrąžinti 18 tūkst. eurų turėtų būti grąžinti stilistės turto paveldėtojui – jos sūnui.

Tuo tarpu, kaip rašo alfa.lt, pats M.Survila teigė, kad jokios paskolos jis nesulaukė – 10 050 eurų iš gautų pinigų buvo pervesti A.Jagelavičiūtės motinai Nijolei Jagelavičienei, o dar 8540 eurų buvo išgryninti ir atiduoti arba N.Jagelavičienei, arba pačiai mirusiai dizainerei.

Asmeninio albumo nuotr./Agnė Jagelavičiūtė ir Nijolė Jagelavičienė
Asmeninio albumo nuotr./Agnė Jagelavičiūtė ir Nijolė Jagelavičienė

Alfa.lt praneša, kad pirmadienį Vilniaus miesto apylinkės teismas buvo nepalankus M.Volkui – nuspręsta, kad įrodymų, jog A.Jagelavičiūtė savo mylimajam M.Survilai buvo suteikusi paskolą, yra per mažai.

M. Volkus į teismą paduotam M.Survilai turės padengti bylinėjimosi išlaidas, įvertintas 1860 eurų. Šį teismo sprendimą M.Volkus per 30 dienų gali apskųsti Vilniaus apygardos teismui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius