Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorius Edgaras Bechteris oficialiai skiriasi su žmona Modesta: santuoka truko dvejus metus

Subyrėjo kiek daugiau nei dvejus metus trukusi žinomo aktoriaus Edgaro Bechterio (32) ir jo žmonos Modestos Stonkutės (25) santuoka. Pora oficialiai skiriasi.
Edgaro Bechterio ir Modestos Stonkutės vestuvės
Edgaro Bechterio ir Modestos Stonkutės vestuvės / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Modestos ir Edgaro skyrybų prašymas jau pasiekė Vilniaus miesto apylinkės teismą ir bus nagrinėjamas kovo pradžioje.

Santuoka nutraukiama abiejų sutuoktinių bendru sutikimu, procesas vyks rašytiniu būdu, tad turėtų būti greitas.

Tiesa, dar 2020-ųjų pabaigoje 15min pasiekė kalbos apie porą ištikusią santuokos krizę. Tačiau tada tokias kalbas aktorius neigė.

„Nepasukom skirtingais keliais. Mus visus santykiuose lydi geriečiai, kurie, bandydami padėti, dažnai kalba melagienas“, – tąkart teigė jis.

15min primena, kad aktorius Edgaras Bechteris ir jo mylimoji mados srityje dirbanti Modesta Stonkutė susituokė 2018-ųjų vasarą prie Šventosios senojo molo.

Edgaras ir Modesta susipažino grupės „balú“ klipo filmavimo aikštelėje. Kadangi abu gyveno Antakalnyje, išsikvietė bendrą taksi. Pakeliui Edgaras nusprendė nusipirkti ledų ir nepamiršo bendrakeleivės, kuri jau buvo spėjusi kristi į akį.

„Modesta mane sužavėjo savo išmintimi, lengvumu. Su ja įdomu kalbėtis, vaikščioti į teatrą, žiūrėti kiną. Šalia jos aš noriu būti geresnis. Jos susižavėjusios akys – didžiausia mano siekiamybė. Tai mane motyvuoja daryti daugiau, geriau, kiekvieną dieną būti geresniam nei vakar. Juk mes visi vertiname žmogų pagal tai, kaip jaučiamės šalia jo. Aš jaučiu, kad tobulėju. Noriu bendrakeleivio, su kuriuo niekada nestovėsiu vietoje“, – komplimentus žmonai žėrė aktorius.

2019-ųjų gegužės 30-ąją, Edgaro gimimo dieną, pora tapo tėvais. Jiems gimė dukra, kurią pavadino graikų kilmės vardu – Altaja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas