Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorius Saulius Siparis išsiskyrė su antrąja žmona

TV laida „Taip gyvena žvaigždės“ šįkart nebus linksma. Laidos pavadinimas ir formatas įpareigoja rodyti tikrą, nepagražintą mūsų garsenybių gyvenimą, o jos herojus aktorius Saulius Siparis padiktavo neįprastai liūdną, draminę nuotaiką.
Saulius Siparis
Saulius Siparis / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„Šiuo metu gyvenu Turniškėse vienas, neturiu net meilužės. Tiesa, mano meilužė yra... automobilis. Vadinu jį „kraisleryte“. Kodėl išsiskyriau? Manau, todėl, kad sėdėjau ant fotelio ir nenorėjau dalyvauti visuomeniniame gyvenime, vaikščioti į vakarėlius visokius. To šurmulio mano gyvenime jau buvo užtektinai, matyt, norėjau ramybės, bet tai nepatiko mano žmonai Ugnei“, – bando iki šiol neviešintų skyrybų ir vienatvės priežastį paaiškinti garsus ir tautos labai mėgstamas aktorius.

Luko Balandžio nuotr./Saulius Siparis su žmona Ugne
Luko Balandžio nuotr./Saulius Siparis ir jo buvusi žmona Ugnė

Buvęs lovelasas, kaip jį vadina Adolfas Večerskis, amžinų blogiukų įsikūnijimas šiandien iš tiesų neatrodo laimingas. Taip, jis vaidina teatre, kaip įprasta, rodo dėmesį gražioms damoms, yra toks pat įdomus ir charizmatiškas, bet žvilgsnis atrodo liūdnas ir pavargęs. 

Laidos kūrėjai su aktoriumi leidosi kasdieniu jo maršrutu: teatras, repeticijos, garso įrašų studija. Aplankė ir S.Sipario sūnų Marių, studijuojantį režisūrą Malaizijoje. 

Nepagražintas Sauliaus Sipario gyvenimas laidoje „Taip gyvena žvaigždės“ – ketvirtadienį, 21.30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas