Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorius Ž.Tratas koronavirusu užsikrėtė antrą kartą: simptomai šįkart – kitokie

Aktorių Žilviną Tratą antrą kartą pasivijo klastinga liga – jis susirgo koronavirusu. Vyras anksčiau tikėjosi, kad persirgęs daugiau nebesusirgs, tačiau praėjus daugiau nei metams šios jo mintys nepasitvirtino.
Žilvinas Tratas
Žilvinas Tratas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Savo dabartinę būklę jis aprašė socialiniame tinkle „Facebook“. Įrašu aktorius sutiko pasidalinti ir su 15min skaitytojais, bet plačiau pakomentuoti nepanoro.

„Tratas 2:0 Kovidas

Susirgau kovidu antrą kartą. Tik antrą kartą per 15 mėnesių! Žinant kiek kontaktų esu turėjęs ir kiek židinių pabuvojęs, manau, tai labai menkas skaičius.

Taigi mano teorija apie natūralų imunitetą po persirgimo „beveik“ pasitvirtina. Anksčiau galvojau, kad persirgęs žmogus susirgti iš naujo tiesiog nebegali. Dabar supratau, kad jei imunitetas nusilpęs, vis dėlto, tokia galimybė yra.

Manau, kad būčiau nesusirgęs, jei nebūčiau taip nualinęs organizmo prieš pat naujuosius su nemiegotomis naktimis, nepakeliamu fiziniu krūviu, stresu ir pan.

Kaip ir pirmą kartą, taip ir dabar išsigydžiau be vaistų, natūraliai, per keletą dienų. Simptomai šįkart buvo visiškai kitokie, nei pirmą kartą, bet nepasakyčiau, kad skyrėsi nuo lengvo peršalimo. Jei nežinočiau, kad pandemija, tikrai eičiau dirbt, sportuot ir net nesusimąstyčiau!“ – savo sveikatos būkle socialiniame tinkle pasidalijo Ž.Tratas.

15min primena, kad klastingas virusas aktorių užklupo ir 2020 m. rudenį.

Apie tai, kad jam diagnozuotas koronavirusas, Ž.Tratas pranešė savo instagramo paskyroje įkeltuose vaizdo įrašuose. Čia jis informavo savo sekėjus, kad jie gali užduoti jam klausimus ir šia tema.

Žilvinas atskleidė, kad tyrimą darėsi ne dėl to, kad pajuto simptomus, o todėl, kad atvažiavo dirbti į Latviją.

„Prieš išeidamas į aikštelę turėjau su savimi turėti neigiamą testo rezultatą. Deja, testas buvo teigiamas, dėl to į aikštelę neišėjau, o išėjau namo“, – pasakojo jis.

Ž.Tratas teigė, kad sužinojus COVID-19 diagnozę jo kasdienybė pasikeitė drastiškai – teko izoliuotis, jis nebegalėjo tęsti darbų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas