Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andriaus Rožicko pokyčiai: į sceną žengė be ūsų

Ketvirtadienio vakarą vykusio penktosios „Eurovizijos“ atrankos laidos filmavimo metu žiūrovams staigmenų pateikė ne tik septyni čia pasirodę dalyviai, bet ir pats atrankos vedėjas Andrius Rožickas. Socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbęs draugams apklausą, ar nederėtų jam nusiskusti nemažai diskusijų sulaukusių ūsiukų, jau kurį laiką puošusių šoumeno veidą, laidą vesti jis atvyko jau be jų.
Andrius Rožickas
Andrius Rožickas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje dar pirmadienį A.Rožickas, kaip pats rašė, rankoje laikydamas skustuvą, klausė draugų ir gerbėjų, ar tik nevertėtų pokyčių ūsų klausimais. Draugus jis kvietė atsakymus pateikti komentaruose bei spaudžiant mygtuką „Patinka“. Didžioji dalis A.Rožicko draugų tinkle ragino šoumeną pasiryžti ir nusiskusti.

Laidos filmavime be ūsų pasirodęs A.Rožickas sulaukė didelio kolegų dėmesio – į vyro pokyčius dėmesį kreipė ir atrankos komisijos narė Z.Kelmickaitė, ir D.Zvonkus, net paruošęs jam eilėraštuką. „Dėmesys jūsų į Rožicką be ūsų“, – juokavo kompozitorius.

Savo ruožtu A.Rožickas pats pasakojo publikai, kad ūsus nusiskusti nutarė sulaukęs draugų ir pažįstamų raginimų, tam jam prireikė „net penkių vyrų pagalbos“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai