Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Andrius Rimiškis su žmona mini dramblio kaulo vestuves: pirmą kartą sulaužė šventės tradiciją

Liepos 23-oji atlikėjui Andriui Rimiškiui ir jo žmonai Vaidai Rimiškienei ypatinga. Sutuoktiniai mini jau 14-ąsias vestuvių metines. Šia proga pora visuomet vykdavo į Nidą, kurioje ir sumainė aukso žiedus, tačiau šiais metais to padaryti nepavyks. Kalbėdamas su Žmonės.lt Andrius prasitarė, kad tam yra svarbi priežastis.
Andrius Rimiškis su žmona Vaida Rimiškiene ir vaikais
Andrius Rimiškis su žmona Vaida Rimiškiene ir vaikais / Algirdo Kubaičio ir asmeninio archyvo nuotr.

Andrius Rimiškis ir jo išrinktoji Vaida liepos 23-ąją mini ypatingą progą -tądien, prieš 14 metų, Nidos bažnyčioje vienas kitam prisiekė amžiną meilę. Atlikėjas neslėpė, kad tą dieną prisimena lyg vakar – ji buvo kupina emocijų.

„Puikiai viską atsimenu – buvo baisu. Juk nauja patirtis ir jauni žmonės. Lydėjo beprotiškas jaudulys, susijaudinimas ir ašaros per ceremoniją. Buvo labai jautri akimirka. Taip pat visada pamenu tą ilgą kelionę, nes santuoka buvo Nidoje, o paskui keliavome į Aukštaitiją“, – Žmonės.lt paprašytas prisiminti vestuvių dieną sakė A.Rimiškis.

Asmeninio albumo nuotr./Andrius Rimiškis
Asmeninio albumo nuotr./Andrius Rimiškis

Andrius išdavė, kad šiais metais jų tradiciją vestuvių metines paminėti Nidoje teko pamiršti. Tiesa, viso to priežastis – maloni visai A.Rimiškio šeimai.

„Turime tradiciją kiekvienais metais keliauti į Nidą, bet šį kartą gavosi taip, kad šį planą tenka pamiršti. Penktadienį mano sesuo kelia vestuves. Todėl vyksime į Aukštaitiją, šiais metais bus viskas kitaip“, – išdavė atlikėjas.

Šios tuoktuvės Andriui atneš naują patirtį – vyras su žmona Vaida pirma kartą taps vestuvių liudininkais.

„Mes su Vaida esame pakviesti būti liudininkais, todėl irgi jaučiame jaudulį. Pirmą kartą būsime liudininkais, o dar kiek emocijų dėl pačių vestuvių“, – gerų emocijų neslėpė pašnekovas.

Asmeninio albumo nuotr./Andrius Rimiškis su žmona Vaida, dukromis Lėja ir Andrėja
Asmeninio albumo nuotr./Andrius Rimiškis su žmona Vaida, dukromis Lėja ir Andrėja

A.Rimiškis nė nebando sukurti idealios poros įvaizdžio. Drąsiai sako, kad per tiek metų jų šeimoje būta tiek pakylimų, tiek nuosmukių. Visgi, viską pavyksta greitai išpręsti.

„Bendrai sudėjus mes kartu esame jau 19-liką metų, per kuriuos buvo visko – tiek šilto, tiek šalto. Esame veiklūs, todėl turėjome daug televizinių ir kūrybinių projektų, nuosmukių ir pakylimų. Buvo labai visko daug ir, aišku, o kaip be dūmų? Buvo ir dūmai, ir įkandimai, visko buvo. Tačiau pas mus nekalbadienių niekada nebūna, mes viską greičiau išspredžiame“, – patikino atlikėjas.

Pasiteiravus, koks tas ilgos santuokos receptas, ilgai negalvojęs vyras atsako, kad viso ko pagrindas – gera komunikacija. Santuokoje svarbu išlikti ir gerais draugais.

„Geriausias vaistas nuo visų problemų yra išsikalbėjimas. Mums tai visada padeda. Sakyčiau, kad tai ir yra ilgos santuokos receptas. Juk jei du žmonės vienas kitą supranta, kalbasi, tada išlieka stiprūs jausmai ir pasitikėjimas bei draugystė. Juk svarbu ne tik vyro ir žmonos statusas – viskas susideda į vieną“, – Žmonės.lt sakė Andrius.

Žinomas vyras džiaugėsi, kad su per tiek metų su Vaida išsigrynino ateities viziją ir susidėliojo bendrus tikslus. Todėl dabar belieka mėgautis jųdviejų darbo vaisiais.

Andrius Rimiškis su žmona Vaida / Asmeninio albumo nuotr.
Andrius Rimiškis su žmona Vaida / Asmeninio albumo nuotr.

„Tikrai per tiek metų esame supanašėję. Turime bendrą požiūrį ir suvokimą apie gyvenimą, bendrus tikslus. Sakyčiau, kad ta metų patirtis jaučiasi. Juk kartu net ne 5 ar 10 metų, o jau beveik 20. Tas laikas prabėgo labai greitai“, – teigė A.Rimiškis.

Žmonės.lt primena, kad Andrius Rimiškis ir Vaida Pužaitė aukso žiedus sumainė 2010 metų liepos 23 dieną. Santuokai juodu pasirinko Nidos bažnyčią, į kurią žengė po penkerių metų draugystės. Sutuoktiniai augina dvi dukras Lėja ir Andrėją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas