Sportas gyvai

Andrius Rožickas – apie Tyntos šokį ir išsiskyrusius požiūrius: „Aš jį ne tokį pažinojau“

Penktadienį Lietuvą apskriejo žinia apie Aušrio Kriščiūno-Tyntos mirtį. Laidų vedėjas ir kūrėjas Andrius Rožickas buvo vienas iš tų žmonių, kurie drauge su Tynta ir Ričardu Rickevičiumi kūrė praėjusio amžiaus pabaigoje itin populiarią humoro laidą „Bentski šou“. Sužinojęs apie buvusio kolegos mirtį, A.Rožickas prisiminė garsųjį Tyntos šokį, tačiau portalui Žmonės.lt prisipažino, kad „Bentski šou“ kūrusi chebrytė senokai išsisklaidė į skirtingas puses.
Andrius Rožickas ir Aušrys Kriščiūnas-Tynta
Andrius Rožickas ir Aušrys Kriščiūnas-Tynta / BNS nuotr.

Portalui Žmonės.lt susisiekus su A.Rožicku, šis iškart pasakė, kad su Tynta jiedu buvo artimi bičiuliai prieš 30 metų. Vėliau žinomų vyrų draugystė nutrūko.

Taip pat skaitykite: Mirė legendinis Tynta – Aušrys Kriščiūnas užgeso būdamas 56-erių

„Neseniai, prieš metus, buvome susitikę. Neturėjau apie ką su juo kalbėti. Tai buvo visiškai kitas žmogus. O kalbant apie vertybinius dalykus... Blogai. Tik negalima plakti žmogaus už jo įsitikinimus“, – santūriai kalbėjo A.Rožickas.

Andrius neslėpė, kad „Bentski šou“ kūrusi chebrytė seniai išsisklaidė į skirtingas puses.

„Sunku prisiminti, kas buvo prieš 30 metų. O dar tas dešimtasis dešimtmetis – paskelbta Nepriklausomybė, naujas etapas Lietuvai. Viskas buvo kuriama iš naujo, niekas nežinojo, kokios taisyklės, kokie įstatymai. Gaila, tačiau nė su vienu iš ten buvusių nerandame bendros kalbos. Nutrūkę mūsų ryšiai. Todėl turbūt neverta ieškoti sąsajų“, – Žmonės.lt sakė A.Rožickas.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Andrius Rožickas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Andrius Rožickas

Andrius prisipažino, kad tikrai prisimena juokingąjį Tyntos šokį, o tolimesnę buvusio kolegos veiklą stebėjo tik televizoriaus ekrane. „Aš jį ne tokį pažinojau“, – santūriai ištarė Andrius, prisiminęs tai, ką matė pastaruoju metu.

Garsusis Tyntos šokis:

VIDEO: Tyntos šokis | Tynta dance

„Gaila, kad mirė žmogus. Anksčiau ar vėliau visi ten nueisime“, – pokalbį reziumavo A.Rožickas.

Primename, kad penktadienį pasiekė žinia, jog mirė Aušrys Kriščiūnas-Tynta. Visuomenininkui, politikui, praeityje garsiam šou pasaulio atstovui buvo 56-eri.

Žmonės.lt žiniomis, Aušrys Kriščiūnas-Tynta sunkiai sirgo ir gydėsi Onkologinėje ligoninėje Kaune.

BNS ir LNK nuotr./Aušrys Kriščiūnas-Tynta
BNS ir LNK nuotr./Aušrys Kriščiūnas-Tynta

A.Kriščiūnas gimė 1968 metų kovo 11 dieną, Vilniuje. Jis išgarsėjo TV laidoje „Bentski šou“. Dalyvavo projektuose „Tegyvuoja karalius“, „Europa šou“, „Grand LT šou“, buvo ir realybės šou „Baras“ vedėju.

Vyras buvo įkūręs grupę „Belmondo“, dirbo grupės „Išjunk šviesą“ vadybininku, buvo vienas iš radijo stoties „Ultra Vires“ steigėjų ir vedė laidas radijo stotyje „Extra FM“. Vėliau iš pramogų verslo pasuko į politiką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius