Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrius Tapinas ir Inga Valinskienė parašė meilės romaną: toks duetas – gudri Arūno Valinsko afera

Nuo fantastinių romanų ir politinių trilerių iki meilės romanų – tokį posūkį savo karjeroje padarė žurnalistas, laidų vedėjas, rašytojas Andrius Tapinas, netrukus pasauliui pristatysiantis knygą „Meilė, kurios nemylėjau“. Tiesa, šįkart tarp knygos autorių nugulė ir daug kam netikėta Ingos Valinskienės pavardė.
Arūnas Valinskas, Inga Valinskienė, Andrius Tapinas
Arūnas Valinskas, Inga Valinskienė, Andrius Tapinas / 15min ir Dovydo Beržinio nuotr.

„Vilniaus knygų mugėje kartu su Inga Valinskiene pristatysime mūsų bendrą meilės romaną – „Meilė, kurios nemylėjau“. Meilės romanas, parašytas dviem skirtingais požiūriais, mintimis ir balsais. Išorėje pasitikintis savimi ir be galo populiarus sėkmės mokytojas ir socialinių tinklų žvaigždė Joris Vilkaitis blaškosi tarp moterų, ieškodamas tos vienos tikrosios. Ir tampa žaidimo elementu Gerdai Šeputienei, godžiai gyvenimą geriančiai moteriai, mėginančiai atsigauti nuo patirtų tragedijų ir išdavysčių“, – taip savo naująją knygą socialiniuose tinkluose anonsuoja A.Tapinas.

Tiesa, kaip vėliau paaiškėjo, už šio netikėto dueto atsiradimą yra atsakingas ne kas kitas, o Ingos Valinskienės sutuoktinis, Andriaus Tapino partneris laidoje „Auksinis protas“, scenos grandas Arūnas Valinskas.

„Matote, tą knygą mes sugalvojome rašyti dviese su Andriumi. Galvojome, ko mes gyvenime dar nesame kartu darę, šovė mintis, kad meilės romano savo kraityje tikrai neturime. Bet paskui prasukau gerą aferą ir vietoj savęs prakišau žmoną“, – 15min išdavė šiuo metu su žmona atostogaujantis Arūnas.

Ne dėl to, kad labai tingėjo rašyti, nors ir šį momentą pokalbio metu paminėjo, bet svarbiausia todėl, kad skirtingos asmenybės, anot Arūno, apie meilę kalba išsamiau ir įdomiau.

„Mes su Andriumi apie meilę žinome iš pakankamai skirtingų pusių, norėjome jas ir atskleisti. Bet tą pačią mano meilę istoriją gali papasakoti žmona“, – idėjos gimimą prisimena Arūnas.

Jis neslepia, kad Ingai ši idėja iš pirmo žvilgsnio labai patiko, vėliau, kaip pats sako, buvo prakeiktas.

Tiesa, A.Valinskas buvo vienas pirmųjų, perskaitęs rankraštį, galutinio varianto dar nematęs. Vis dėlto vertinti gali ir sako, kad tikrai neblogai.

„Tikiuosi, kad kai išleis visa, dar kartą pasimėgausiu. Nes tikrai – labai neblogai ten jiems išėjo, šitie jaunieji autoriai mane labai nustebino“, – kalbėdamas su 15min pokštavo Arūnas.

Pajuokavus, ar rašyti knygą paskatino finansiniai sumetimai, jis pabrėžė, kad pinigų nė viena pusė nestokoja. Vis dėlto tikėtina, kad tai dar ne pabaiga – anot Arūno, pagal knygą būtų galima sukurti puikų serialą ar filmą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas