Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Andrius Tapinas prabilo apie vos nesugriautas vestuves: teko skubiai samdyti apsaugą

Žurnalistas, visuomenininkas Andrius Tapinas praėjusiais metais su mylimąja Gabija Nidoje atšoko vestuves. Tiesa, kaip paaiškėjo, prieš jas „Laisvės TV“ įkūrėjui netrūko nerimo – teko pasisamdyti net apsaugą.
Andrius Tapinas
Andrius Tapinas / BNS Foto nuotr.

Laidoje „Kitokie pasikalbėjimai“ A.Tapinas pasidalijo iki šiol niekam negirdėta jo vestuvių istorija.

Žurnalistas pasakojo, kad pernai jo šventės vos nesugadino Antanas Kandrotas-Celofanas. Pasak Andriaus, likus porai savaičių iki jo vestuvių, A.Kandrotas pradėjo kviesti žmones susiburti ir vykti į... A.Tapino vestuvių ceremoniją.

„Jie pradėjo rinkti chebrą, kad varysim į Tapino vestuves, į Nidą, ir čia jį sveikinsim. Tarėsi, kad visi renkamės, žinosime, kiek žmonių ir panašiai. Buvo toks įdomus jausmas. Iš pradžių buvo truputį keista man“, – kalbėjo A.Tapinas ir pridūrė, kad dėl šios priežasties nutarė pasisamdyti apsaugininkus.

Roberto Riabovo / BNS nuotr./Andrius Tapinas ir Gabija Tapinienė
Roberto Riabovo / BNS nuotr./Andrius Tapinas ir Gabija Tapinienė

„Pasiskambinome į apsaugos įmonę, jie į tai labai rimtai pažiūrėjo, išskyrė papildomų žmonių. Paskui pradėjau žiūrėti iš kitos pusės, vertinti, kas yra tarp mūsų svečių, supratau, kad jiems reikia apsaugos. Ten yra buvę sportininkai. Mano uošvis yra profesionalus sportininkas, jis tikrai nesėdės, mano draugai irgi nesėdės. Eis aiškintis santykius ir ne taip, kaip aš aiškinausi Ukmergėje.

Pradėjome truputį kitaip galvoti, kad Celofano žmones reikia saugoti nuo mūsų, ne mus nuo jų, bet, matyt, tas Nidos ekologinis nužudė šią idėją. Turbūt, kai susimetė šios provokacijos biudžetą, suprato, kad gali įvažiuoti tik viena mašina“, – „Kitokiuos pasikalbėjimuose“ šypsojosi pašnekovas.

Jis pridūrė, kad, laimei, į jo vestuves A.Kandrotas-Celofanas su savo bendražygiais taip ir neatvyko. Visgi apsaugininkai savo darbą vis vien atliko puikiai.

„Juokinga, kad buvo du apsauginiai, kurie neturėjo ką veikti. Jie prisigalvojo sau darbų, vaikščiojo visur su manimi ir mano žmona. Pamenu, man reikėjo Nidoje per promenadą praeiti, nes gyvenome 30 metrų nuo vestuvių vietos. Jie abu eina su manimi, vienas šalia, kitas priekyje ir stebi situaciją, sakau: „Tikrai?“. Galvojau, kad mano bičiuliai sakys, jog man negerai su galva, kitą dieną jie mane droš, jog vaikštau Nidoje su dviem apsaugininkais“, – juokėsi A.Tapinas.

Pilnas pokalbis su A.Tapinu – „Kitokių pasikalbėjimų“ „Youtube“ paskyroje:

VIDEO: „Kitokie pasikalbėjimai“ su Andriumi Tapinu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas