Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antanas Guoga atsikratė 14 kilogramų: ryžosi ir bado mėnesiui klinikoje Tailande

„Politika atnešė aukštesnį spaudimą – didesnis adrenalino kiekis, gal dėl to. Pradėjau net vaistus vartoti. Ypač pastaruoju metu politikoje buvo daug streso, labai daug puolimo, labai daug purvo, tai daug kainavo...“, – LNK televizijos gyvenimo būdo laidai „Nuo... Iki...“ sakė verslininkas, 46–erių Antanas Guoga.
Antanas Guoga
Antanas Guoga / LNK nuotr.

Gerokai sulieknėjęs, itin energingas, ir su šypsena iki ausų Antanas Guoga, esantis turtingiausių žmonių šimtuke, savo valdomame poilsio ir pramogų parke Anupriškių pušyne šiandien pasitinka atrodydamas it kitas žmogus.

„Perkroviau savo gyvenimą ir save iš naujo“, – sakys Antanas, ir pakvies kartu su jo asmeniniu treneriu į parke esančius pažintinius takus pelkėse, kurie tapo įprastu kone kasdienio bėgimo maršrutu. Praėjusių metų pabaigoje Antanas ryžosi milžiniškam išbandymui – beveik mėnesiui bado specialioje klinikoje Tailande. Jo išsamų pasakojimą žiūrovai išvys pirmadienio vakare.

LNK nuotr. /Antanas Guoga
LNK nuotr. /Antanas Guoga

Verslininkas norėjo atsikratyti nepageidaujamo svorio, ir išsigydyti užklupusias ligas. Pasak Antano, buvimas politikoje jam kainavo ne tik daug pinigų, bet ir sveikatos. Vis dėlto, jei galėtų laiką atsukti atgal, verslininkas sako karjerą politikoje kartotų.

Badavimui verslininkas ruošėsi savaitei atsisakydamas mėsos ir rinkdamasis lengvesnį maistą. O atvykęs į kliniką atsisakė visko, kas iki to buvo įprasta.

„Esmė labai paprasta, tu valgai... nieko. Visiškai nieko, geri daug vandens ir tris kart per dieną suvartoji po šaukštelį Himalajų druskos“, – pasakos A.Guoga.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ su Antanu Guoga – pirmadienio vakarą, 20 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas