Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anykščiai stebina originalumu: Kalėdų eglę įžiebė ant vandens

Gruodžio 7-tą Anykščiai pakvietė į nepakartojamą Kalėdų rezidencijos atidarymą. Tiesa,šiais metais miestelėnus bei svečius Anykščiai stebina išskirtiniu sumanymu – Kalėdų egle ant vandens. Tviskanti eglė ant Šventosios upės, kalėdinio miestelio šventinis šurmulys, ryškūs pramoginiai ir edukaciniai renginiai, meninės vaizdo projekcijos – tai nepamirštama Kalėdų šventė.
Anykščių kalėdinė eglė
Anykščių kalėdinė eglė / Stop kadras

Greta įspūdingos Kalėdų eglės scenoje šventinę nuotaiką dovanojo viena ryškiausių Lietuvos atlikėjų Justė Arlauskaitė-Jazzu. Atidarymo linksmybes patyrė ir patys mažiausieji – aktorių trupė „Teatriukas“.

Kelerius metus iš eilės Kalėdų rezidencija buvo įsikūrusi Rokiškyje. Šiais metais Rokiškio verslo klubas perleidžia Kalėdų senelio rezidenciją Anykščiams.

Stop kadras/Anykščių kalėdinė eglė
Stop kadras/Anykščių kalėdinė eglė

Nuo gruodžio 7 d. iki sausio 5 d. kasdien nuo 10 iki 16 val. Siauruko muziejus kvies sušilti prie puodelio karštos arbatos, fotosesijai su lagaminais prie Siauruko Kalėdų eglutės ir atrasti dovaną „laimės šulinyje“. Pagaukite šventinę nuotaiką Siauruke!

O kas nesvajoja gauti tikrų tikriausio laiško? Ir dar Kalėdiniu paštu? Angelų muziejus kviečia pradžiuginti savo artimuosius unikaliu rankų darbo atviruku su originaliu muziejaus antspaudu. Kiekvienas – didelis ir mažas – galės išdrįsti, pabandyti ir sukurti kažką stebuklingo.

Gruodžio 14 d. Anykščių šilelis sužibs ryškiomis šviesomis – kvies visus susiburti ir kartu paminėti Šviesos dieną. Pasigaminę žibintą atvykite į Medžių lajų taką ir kartu jaukiai bei šventiškai nušvieskime Anykščių šilelį!

Jau gruodžio 8 d. Kalėdų Senelis atkeliauja į Anykščius, atsinešdamas ne tik maišą staigmenų, bet ir stebuklingas istorijas apie tolimąją sniego šalį. Vaikai galės ne tik susipažinti su Kalėdų seneliu, bet ir patikrinti jo stebuklingą barzdą ir net tyliai pakuždėti į ausį slapčiausias savo svajones.

Kad būtų dar smagiau Kalėdų miestelis kvies pasivaikščioti ir pasigerėti šventiniu miesteliu, sušilti prie puodelio karšto gėrimo, pasmaguriauti bei įsigyti jaukių dovanų savo artimiesiems. Prie Kalėdų rezidencijos jūsų lauks šventiškai papuoštas kalėdinis traukinukas, kuris kursuos aplink kalėdinį eglučių parką.

Kalėdų eglės sužibo ir kituose didžiuosiuose miestuose įvertinkite jas visas ir balsuodami išrinkite gražiausią!

TAIP PAT SKAITYKITE: Panevėžio eglė suspindo modernumu: kai kam primena naujausią Elono Musko kūrinį

TAIP PAT SKAITYKITE: Ignalinoje eglė pasipuošė išraiškingomis lelijomis: atspindi krašto simboliką

TAIP PAT SKAITYKITE: Įžiebta Palangos Kalėdų eglė: neįprasta žaliaskarė „šoks“ muzikos ir šviesos šokį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant