Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apie skyrybas prabilusi E.Andreikaitė: „Jis per antstolius atsiuntė mano daiktus į tėvų namus“

Mindaugui Kuzminskui viešai prakalbus apie skyrybas su Egle Andreikaite, šokėja atskleidė daugiau detalių apie jųdviejų santuokos griūtį. Pasak merginos, po vestuvių jie kartu gyveno vos dvi savaites. O dabar, anot Eglės, skyrybų procesas vyksta itin nemaloniai – krepšininkas vasarą pakeitė jųdviejų namų signalizacijos kodą, o prieš keletą dienų daiktus pristatė į jos tėvų namų kiemą.
Mindaugas Kuzminskas ir Eglė Andreikaitė
Mindaugas Kuzminskas ir Eglė Andreikaitė / „Instagram“ nuotr.

Ketvirtadienio vakarą E.Andreikaitė laidai KK2 pasakojo, kad dar oficialiai neprasidėjus skyryboms, antstoliai Mindaugo vardu atvyko į jos tėvų namus.

„Penktadienį jis pristatė mano daiktus į tėvų namus. Aš įeiti į mūsų su juo namus negaliu, nes kodai pakeisti. Be jokio teismo nutarimo, jis tiesiog mano tėvams pristatė daiktus. Antstoliai „labai draugiškai“ įsiveržė į tėvų kiemą“, – LNK laidoje pasakojo E.Andreikaitė.

Pasak šokėjos, krepšininkas nesudarė galimybių jai pačiai susirinkti tų daiktų.

„Jis, rodos, rugpjūčio mėnesį (2018 metų – red.) pakeitė signalizacijos kodus. Kai paklausiau kodų, jų negavau. Jis tiesiog neatrašė“, – tikino ji.

Negana to, merginą itin sukrėtė Mindaugo Kuzminsko vieša žinutė apie jųdviejų skyrybas.

„Mindaugas visada labai norėjo save teigiamai, pozityviai pateikti, bet iš tikrųjų žmogus net nesugeba tvarkingai, sąžiningai išsiskirti. Jei be jokios žinios atsiunčia daiktus tėvams... Manau, kad po šešerių metų buvimo kartu esu nusipelniusi truputį geresnio elgesio“, – KK2 laidoje kalbėjo Eglė.

Manau, po 6 metų buvimo kartu esu nusipelniusi truputį geresnio elgesio.

Nors Mindaugas skyrybų dokumentus atsiuntė neseniai, pora kartu nebegyvena jau nuo 2017-ųjų vasaros.

„Sunku įvardinti, galbūt apskritai tai buvo ne mano sprendimas. Ne man meilė baigėsi, todėl nenorėjau to žingsnio žengti. Jis nutarė, kad nebenori būti su manimi ir tai nutarė dar prieš vestuves“, – LNK laidoje atviravo ji.

Todėl mergina griežtai neigia Mindaugo žodžius, kad skyrybos įvyko dėl to, kad jis norėjo vaikų ir šeimos, o ji – karjeros.

„Jo žodžiai ir veiksmai neturi ryšio. Gal jis ir norėjo šeimos, bet ne su manim, matyt. Aš turiu nerealų šeimos pavyzdį – savo tėvus, ir, natūralu, kad ateity irgi to noriu. O kad jis skyrybų priežastį nurodė, kad aš norėjau karjeros, o ne šeimos, tai yra nesuvokiama“, – kalbėjo Eglė, sunkiai tvardydama ašaras.

Būtent dėl šių žodžių Eglė nusprendė išsakyti ir savo pusę. Ji tikina, kad santuoka griuvo dėl Mindaugo neištikimybės.

TAIP PAT SKAITYKITE: Eglė Andreikaitė atvirai – su Mindaugu Kuzminsku išsiskyrė praėjus dviem savaitėms po vestuvių

Laidos KK2 stop kadras/Eglė Andreikaitė
Laidos KK2 stop kadras/Eglė Andreikaitė

Po medaus mėnesio Balyje jaunavedžiai grįžo į bendrus namus Vilniuje. Tada Eglė Mindaugo kompiuteryje pamatė jo nuotraukas su kita mergina.

„Nežinau, kokios gali būti mintys pamačius tokį dalyką, tai tikrai nebuvo pozityvios ir net didžiausiam priešui to nelinkėčiau. Jis buvo jausmingai apsikabinęs su kita moterimi...“ – laidai KK2 pasakojo Eglė.

Tačiau krepšininkas tuomet jai neigė, kad turi kitą: „Per visus šešerius metus niekada net minties neturėjau, kad jis gali turėti kitą. Tai pamačiau grįžus į Lietuvą po medaus mėnesio. Viskas tuo ir baigėsi. Palikau žiedus ir išvažiavau.“

Eglė neslėpė, kad su vyru bandė taikytis Niujorke. „Bet tai buvo tiesiog neįmanoma, nes kai gyveni mele, tikrai neįmanoma nieko sutaisyti“, – sakė ji.

Paklausta, ar kita Mindaugo simpatija taip pat buvo Niujorke, Eglė atsakė: „Nekomentuosiu šito.“

„Buvo aišku, kad su ta moterimi niekada nebuvo nutrauktas bendravimas. Jis vyko ilgą laiką. Nuo kada – tik galiu spėlioti. Bet tai prasidėjo prieš vestuves“, – sakė Eglė.

Eglė prisipažįsta, kad Mindaugą be galo mylėjo ir buvo pasiryžusi atleisti.

„Kiekviena moteris sako, kad neatleistų neištikimybės, aš irgi taip sakiau, bet kol tau tai nenutinka – į viską žvelgi kitaip. Aš būčiau atleidusi, tiesiog žmogus to nenorėjo. Žmogus, kuris nori susitaikyti, atsiprašo pripažindamas savo kaltę, nes klysti gali bet kas“, – laidoje KK2 kalbėjo E. Andreikaitė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Mindaugo Kuzminsko ir Eglės Andreikaitės vestuvės
Luko Balandžio / 15min nuotr./Mindaugo Kuzminsko ir Eglės Andreikaitės vestuvės

KK2 paprašius prisiminti draugystės pradžią, Eglė pasakojo, kad ją iš pradžių sužavėjo Mindaugo išvaizda. Netrukus jis ją užkalbino internete.

„Bendrų interesų turėjome nemažai, ne veltui tiek laiko buvome kartu. Jis ganėtinai greitai mane supažindino su tėvais, gal po dviejų mėnesių bendravimo“, – KK2 pasakojo E.Andreikaitė.

Sportininkui pradėjus kilti karjeros laiptais, Eglė sekė paskui jį – savo mokslus persikėlė į Malagos universitetą ir apsigyveno kartu. Pora tuo metu taip pat nusipirko kotedžą Lietuvoje, kuriuo mergina rūpinosi viena.

„Jo tvarkaraštis buvo intensyvus, todėl namų įrengimu rūpinausi aš, grįždavau į Lietuvą, rinkau visus baldus“, – prisiminė Eglė.

Tie metai Amerikoje davė savo. Kai yra didelis moterų dėmesys, prabanga, privatūs lėktuvai. Natūralu, kad gal kartais žmogus negali atsilaikyti.

Gavus pasiūlymą žaisti NBA, Mindaugas pasikeitė. „Manau, kad kiekvieną žmogų formuoja jo aplinka. Tie metai Amerikoje davė savo. Kai yra didelis moterų dėmesys, prabanga, privatūs lėktuvai. Natūralu, kad gal kartais žmogus negali atsilaikyti“, – prisipažino Eglė.

O planuojant vestuves Mindaugas davė Eglei pasirašyti povedybinę sutartį. „Aš tiesiog norėjau būti su juo ir aš būčiau viską padariusi“, – kalbėjo E.Andreikaitė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Senojoje Varėnoje – neregėtos vestuvės: krepšininkas Mindaugas Kuzminskas vedė šokėją Eglę Andreikaitę

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas