Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Ar pažįsti savo antrą pusę?“: žinomos poros pasitikrino, kaip gerai žino vienas kitą – netrūks nei nuostabos, nei juoko

Esate ką tik santykius pradėjusi pora, o gal santuokoje gyvenate metų metus, bet vis tiek gali būti taip, kad vienas apie kitą žinote dar ne viską. Per Šv. Valentino dieną, sekmadienį, 10 val. 15min startuos naujas projektas „Ar pažįsti savo antrą pusę?“, kuris atskleis, ar žinomi Lietuvos žmonės tikrai viską žino apie savo partnerius. Atsakymai nustebins, o reakcijos – privers nusijuokti.

Visą gyvenimą pažinti ir vis dar sužinoti naujų dalykų apie partnerį – tai ir yra santykių grožis. Kartais atrodo, kad puikiai pažįstame savo artimiausią žmogų, bet jis ima ir nustebina mus netikėtais pomėgiais, bruožais ar savybėmis. Kartais taip įsisukame į kasdienį gyvenimą, kad pamirštame paklausti „Kaip tu jautiesi?“, o per ilgus draugystės metus net nepagalvojame pasidomėti, kaip šalia esanti žmogus pasikeitė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Žilvino Žvagulio šakočiai
Luko Balandžio / 15min nuotr./Žilvino Žvagulio šakočiai

15min projekte „Ar pažįsti savo antrą pusę?” žinomi žmonės pasitikrins, ar žino savo partnerio pomėgius, ar prisimena įvairius su jų santykiais susijusius įvykius. Projekto dalyvių laukia įvairūs smagūs klausimai, o žiūrovų – atviri atsakymai ir linksmos reakcijos. Gerų emocijų perteikimui visiškai nekliudė net ir tai, kad viskas dėl saugumo buvo filmuojama tik dalyvių kompiuterių kameromis.

VIDEO: Atviri ir be tabu – Erika ir Merūnas Vitulskiai: kuris kurį pažįsta geriau?

Pirmajame ture poros atsakinės į klausimus „Kuris poroje?“. Kas poroje yra didesnis smaližius, labiau linkęs įsižeisti ar labiau mėgsta pamiegoti? Kuris pirmasis išdrįso prisipažinti meilėje? Dalyviai turi pakelti lentelę su vardu to, kuris, jų nuomone, yra „tas“ žmogus poroje. Parodyti atsakymai nustebino net ir kai kuriuos projekto dalyvius, o paaiškinimai ir papasakotos istorijos atskleidė įdomius faktus apie partnerius, jų kasdienį gyvenimą bei privertė nusijuokti.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Deividas Norvilas ir Renata Norvilė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Deividas Norvilas ir Renata Norvilė

Antrajame etape poros atsakinės į klausimus apie vienas kitą ar apie tarpusavio santykius. Kokia būdo savybė labiausiai erzina antrą pusę? Ką ji pirmiausia padaro atsikėlusi? Koks mėgstamiausias antrosios pusės filmas? Atrodo, kasdien matomi arba savaime suprantami dalykai, tačiau pasirodo, kad atsakymus į juos rasti ne visada lengva.

„Ar pažįsti savo antrą pusę?” dalyviai – visiems puikiai pažįstamos žinomų žmonių poros, kurios nepabūgo linksmo ir nuotaikingo projekto mesto iššūkio. Galbūt tai net padėjo jiems sužinoti kažką naujo apie vienas kitą, prisiminti ir pasidalyti gražiomis santykių akimirkomis bei suprasti, kodėl negali vienas be kito gyventi.

Jau šį sekmadienį, per Šv. Valentino dieną, 10 val. atviri ir be tabu – Erika ir Merūnas Vitulskiai. Kuris kurį pažįsta geriau?

VIDEO: Drebanti Erikos Vitulskienės širdis ir prakaituojantys Merūno delnai: „Na ką, kitą sezoną darbo teatre nebeturiu“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas