Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aras Vėberis išlydėjo sūnų Nojų į pirmą klasę: prieš šventę – ypatinga misija žmonai Martynai

Muzikantas, prodiuseris, buvęs grupės „Naktinės personos“ narys Aras Vėberis su žmona Martyna šią rugsėjo antrąją sutinka džiugiomis nuotaikomis – pora į pirmą klasę išlydėjo savo sūnų Nojų. Aras šypteli – šiemet pasiruošimas Mokslo ir žinių dienai buvo lydimas ypatingos misijos. O už ją atsakomybę prisiėmė žmona!
Aro Vėberio šeima
Aro Vėberio šeima / Asmeninio albumo nuotr.

Neretai į pirmą klasę išsiruošusių vaikų tėvai mokslo metų pradžios laukia su tokiu pačiu jauduliu, kaip ir jų atžalos. Visgi sūnų Nojų į pirmą klasę kartu su žmona atlydėjęs A.Vėberis, kalbėdamas su portalu Žmonės.lt, nusijuokė – sūnus Nojus rugsėjo 2-osios itin laukė, o ši šventė, rodos, daug jaudulio atnešė tik jo mamai Martynai.

„Šventės laukėme ramiai, buvo viskas iš anksto suruošta ir supirkta – nuo kuprinės iki smulkiausių reikmenų. Nojus į mokyklą eiti labai nori, žinoma, pats dar iki galo nesupranta, ko tikėtis, o štai Martyna labiausiai iš visų jaudinosi. Pravažiavome kažkurią dieną pro mažiaus darželį, Martyna pamatė jį ir sukilo jai sentimentai – vaikas taip greitai užaugo. O mažius tik pasakė: „atia, darželi“. Ir toliau sėdėjo sau patenkintas“, – prisiminęs juokėsi A.Vėberis.

Asmeninio albumo nuotr./Aro Vėberio šeima
Asmeninio albumo nuotr./Aro Vėberio šeima

Akivaizdu – mokslo metų pradžios M.Vėberienė su jauduliu laukė ne veltui. Moteris prisiėmė atsakomybę įvykdyti gražią misiją – šeimoje sukurti Rugsėjo 1-osios tradiciją, besitęsiančią visus dvylika metų.

„Kadangi mūsų šeima įvariausias tradicijas labai mėgsta, Martyna nusprendė, kad šeimoje turime turėti ir Rugsėjo 1-osios šventimo tradiciją. Ji iki pat paskutinės minutės dėliojosi planą, kaip mes tą Rugsėjo pirmąją turėtume švęsti, bet mums nieko nesakė. Iki paskutinės akimirkos, kol buvo sustyguotas planas, tai išliko staigmena“, – šypsojosi Aras.

A.Vėberis su žmona Martyna septynerių sūnų Nojų nutarė leisti į Panevėžio pradinę mokyklą. Anot Aro, į šią ugdymo įstaigą savo vaikus nori leisti nori nemaža dalis panevėžiečių. O ir jiedu su žmona, vos įžengę į šią mokyklą, suprato – Nojus turi eiti čia.

Aro Vėberio šeima
Aro Vėberio šeima

„Nors aš oficialiai panevėžietis, visus mokyklinius reikalus labiau tvarkė žmona – ji viską Panevėžyje geriausiai žino. Bet prieš kurį laiką teko mums kartu apsilankyti šioje mokykloje, mums viską parodė, su visais supažindino ir atrodė, kad čia mokytis žiauriai faina. O ir užklasinių veiklų mokykloje labai daug, tai mažius galės ugdytis visapusiškai“, – džiaugėsi Nojaus tėtis.

Paklaustas, ar jau yra numatę sūnui užklasinės veiklos būrelį, A.Vėberis tarstelėjo, kad jau kelerius metus baseiną lankantis Nojus ir toliau mėgausis šia veikla.

„Nojus labai gerai plaukia, tai tikiuosi, kad šios veiklos ir toliau nepames. Be viso to, lankys ir šokius, nes šie jų klasėje yra privalomi, o kas toliau – parodys laikas. Pats išsirinks, ką norės lankyti, čia per daug nesikišime“, – atviravo muzikantas.

Asmeninio albumo nuotr./Aro Vėberio šeima
Asmeninio albumo nuotr./Aro Vėberio šeima

O ar buvo sunku suruošti pirmoką mokslo metų pradžiai? Išgirdęs tokį klausimą, A.Vėberis kaipmat atšovė – ne!

„Labai paprasta, kai mokykla pateikia pirkinių sąrašą, tai belieka tik sekti jį ir viską supirkti. Tai šioje dalyje nebuvo jokių iššūkių, o kaip bus su kitais dalykais, bus matyti“, – portalui Žmonės.lt sakė muzikos prodiuseris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi