Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arnoldas Eisimantas parodė vidurinį pirštą Rolandui Skaisgiriui: pateko į nepavydėtiną situaciją

Aktorius Arnoldas Eisimantas atskleidė patekęs į nepavydėtiną situaciją – žinomam serialų prodiuseriui parodė vidurinį pirštą.
Rolandas Skaisgirys ir Arnoldas Eisimantas
Rolandas Skaisgirys ir Arnoldas Eisimantas / LNK ir BNS Foto nuotr.

Šią istoriją A.Eisimantas atskleidė šeštadienio vakarą LNK laidoje „3 Dublis“.

Provokuojamais, nepatogiais klausimais garsėjančiam Rolando Mackevičiaus ir Oskaro Wyganowskio duetui LNK serialo „Rimti reikalai“ aktorius Arnoldas Eisimantas prisipažino, kad sykį vairuodamas automobilį pateko į nepavydėtiną situaciją. Norėjo nubausti vairuotoją už chuliganišką elgesį gatvėje ir jam parodė vidurinį pirštą. Po kelių akimirkų suprato, kad šis gestas jam gali kainuoti darbą seriale, mat prie automobilio vairo sėdėjo žinomas serialų prodiuseris Rolandas Skaisgirys.

„Buvo gandas, kad parodei Skaisgiriui „nepadorų ženklą“ ir nuo to laiko nebeturi darbo“, – provokuojančiai klausė Rolandas Mackevičius.

LNK nuotr./Arnoldas Eisimantas
LNK nuotr./Arnoldas Eisimantas

„Bet nežinojau, kad aš būtent jam rodau. Buvo situacija gatvėj, lenkimas iš juostos į juostą, man reikėjo persirikiuoti, nes reikėjo sukti į kairę, o ten važiavo kažkokia oranžinė „audinė“ ir pradėjo man „signalint“, aš tiesiog jam parodžiau. Privažiuoju, žiūriu, Rolandas Skaisgirys“, – atviravo Arnoldas.

Paklaustas, ar dabar išdrįstų parodyti vidurinį pirštą LNK serialo „Rimti reikalai“ prodiuseriui Andriui Urbanavičiui, lengvai susigėdo. „Kol kas neturiu už ką jam jį rodyti“, – su šypsena veide kalbėjo Arnoldas Eisimantas.

LNK nuotr./Arnoldas Eisimantas
LNK nuotr./Arnoldas Eisimantas

Kalbėdamas su merginų grupe „Šeškės“ vedėjas R.Mackevičius neslėpė nusivylimo neseniai kino teatruose pasirodžiusio filmo „69 išpažintis“ turiniu. Pasak jo, jis tikėjosi kur kas pikantiškesnių kadrų.

„Aš buvau filme, man nepatiko, mane tiesiog nuvylė ir aš noriu atgauti pinigus, dėl to, kad aš tikėjausi dokumentikos. Pavyzdžiui, Goda su Ingrida bučiuojasi... Persirenginėja... O čia ką, tiesiog jos dirba... Dar ir scenarijuje parašyta, kad jūs nenorite kalbėti labai aštriomis temomis…“, – nusivylimo neslėpė Rolandas.

LNK nuotr./„Šeškės“
LNK nuotr./„Šeškės“

„O tu pabandyk užduoti klausimą“, – drąsiai rėžė grupės „Šeškės“ narė Ingrida Martinėkaitė.

„3 Dublis“ - šeštadienio vakarą, 19:30 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito