Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Artūras Zuokas parodė dviejų mėnesių dukrą: atskleidė, kaip jaučiasi tapęs ketvirto vaiko tėvu

Gegužės pradžioje šeimos pagausėjimo su žmona Augusta sulaukęs Artūras Zuokas džiaugiasi maloniomis gyvenimo permainomis. Sūpuodamas vos kelių mėnesių dukrą Agatą jis, rodos, iš naujo atranda tėvystės džiaugsmus.
Artūras Zuokas su žmona Augusta
Artūras Zuokas su žmona Augusta / Socialinių tinklų nuotr.

Artūras Zuokas iš pirmosios santuokos su buvusia žmona Agne Andriulyte turi tris atžalas, tačiau gegužę gimusi dukrelė Agata – pirmoji jo ir žmonos Augustos atžala. Politikas džiaugiasi maloniais gyvenimo pokyčiais ir su savo socialinių tinklų sekėjais pasidalijo jautria tėviška akimirka.

„Tėvystė veža“, – pozuodamas su dukrele rašė A.Zuokas.

Socialinių tinklų nuotr./Artūras Zuokas su dukra
Socialinių tinklų nuotr./Artūras Zuokas su dukra

Paskelbus apie A.Zuoko žmonos Augustos nėštumą daugeliui kilo klausimai – ar 56 metų vyras tikrai dar gali turėti vaikų. Sureagavęs į kalbas politikas sakė, kad amžius šiais laikas – ne riba.

„Medicina sako, kad šiuolaikinis 50-metis – kaip 30-ties metų žmogus. Pasikeitęs tiek žmogaus supratimas, tiek ir sveikata, tad, manau, nemaža dalis mano amžiaus šeimų, gerai pagalvokite. Gimė vaikas, dar vienas lietuvaitis, tai džiaukimės. Koks skirtumas – kas, kaip, kada. Svarbu, kad gimė sveikas. Agata gimė sveika, ir viskas gerai – pirmyn!“ – TV3 laidoje „TOP 3“ sakė jis.

Sutuoktinio nuomonei pritarė ir A.Zuokė, kuri sakė nesuprantanti, kodėl aplinkiniams taip smalsu, kaip jie gyvena.

„Aš stebiuosi, kad žmonės taip reiškia savo nuomonę. Bet jie nieko nežino! Jie tikrai nežino, kaip mes jaučiamės viduje, o tai yra be galo individualu. Kitas gal ir 30-ies nebenori vaikų, o kitam dar ir 60-ties reikia.... Ir, jeigu jis jaučia, kad gali turėti vaikų, tai jis jų ir turi“, – teigė Augusta.

Žmonės.lt primena, kad Artūras Zuokas ir Augusta Jusionytė slaptai susituokė 2022 metų spalio 8-ąją. Žinią apie vestuves su Artūru Zuoku portalui Žmonės.lt patvirtino pati Augusta Jusionytė. Nuotaka atskleidė, kad vestuves iškėlė ne Lietuvoje.

„Taip, galiu patvirtinti“, – sakė ji Žmonės.lt, tačiau nenorėjo pasakoti, kada įvyko vestuvės.

Visgi paklausus, ar ceremonija vyko bažnyčioje, ji atskleidė daugiau detalių.

„Mes susituokėme Italijoje, bažnyčioje“, – sakė ji.

Po svajonių vestuvių, įvykusių spalio pradžioje Italijoje esančioje bažnyčioje, neilgai trukus Artūras Zuokas ir Augusta Jusionytė oficialiai įtvirtino santuoką ir Vilniuje. Lapkričio 15-osios popietę jiedu dar kartą prisiekė vienas kitam meilę.

Santuokai įteisinti pora pasirinko Vilniaus senamiesčio širdyje esantį restoraną „Gastronomika“, kuris priklauso garsiam virtuvės šefui Liutaurui Čeprackui.

Nepaisant to, kad dangus svarbią dieną buvo apsiniaukęs, tačiau jaunieji švytėjo džiaugsmu, o susirinkę svečiai apipylė juos šilčiausiais linkėjimais ir sveikinimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius