Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arūno Valinsko replika apie išsiskyrusias žinomas moteris sulaukė aštrios kritikos

Praėjusią savaitę LRT televizijos laidoje „Auksinis protas“ nuskambėjusios vedėjo Arūno Valinsko pastabos apie išsiskyrusias žinomas moteris sukėlė nemenką pasipiktinimo audrą socialiniuose tinkluose.
Natalija Bunkė, Arūnas Valinskas, Vilija Pilibaitytė-Mia
Natalija Bunkė, Arūnas Valinskas, Vilija Pilibaitytė-Mia / 15min montažas

„Šią vasarą labai kai kurie garsiai, kiti dar garsiau, skyrėsi. Mūsų žvaigždės, politikai ir visi kiti. Aš jums išrinkau 20 žinomų ir garsių moterų. Jums reikia pasakyti, ar ši moteris buvo ištekėjusi ir yra išsiskyrusi, oficialiai. Galiu pasakyti, kad tų, kurios neišsiskyrusios, surinkome vos 10“, – sakė Arūnas Valinskas.

Įvardijęs žinomas moteris, A.Valinskas pridūrė: „Mia buvo išsiskyrusi netgi 2 kartus, o Natalija Bunkė nežinau, be skaičiaus“, – sakė laidos vedėjas.

Šie jo išsakyti žodžiai netrukus sulaukė kritikos ir svarstymų, ar Arūnas Valinskas išties pasielgė etiškai.

„Oho, nu ir pavaro „Auksinis protas“ (žiūriu vakarykštės laidos įrašą). Etape, kur reikia rinktis vieną iš dviejų užduotis – pasakyti, ar žinoma lietuvė moteris yra išsiskyrusi, ar ne. Vardijamos tokios moterys kaip A.Pilypaitė, I.Starošaitė, V.Genytė, J.Šeidukytė, D.Ibelhauptaitė, V.Genytė, L.Gradauskienė ir t.t.

Žaidėjui neatspėjus Valinskas dar pavaro po komentarą „Na, supyktų Marijus (Gradauskas) ant jūsų…“ arba „Oi, ten pas ją jau be skaičiaus tų skyrybų...“; „Tai nesidomit aukštuomenės gyvenimu...“. Vau, tiesiog vau“, – socialiniame tinkle rašė tinklaraštininkė Mahila.

15min susisiekus su LRT atstove spaudai, ji teigė, kad visuomeninis transliuotojas pasitiki savo laidų kūrėjais ir kiekvieno klausimo, užduodamo eteryje, nekontroliuoja ir nekontroliuos, tačiau šis klausimas, deja, prasilenkia su geru skoniu.

„Priminsime „Auksinio proto“ kūrėjams, jog reiktų orientuotis į reikšmingų žinių tikrinimą, o ne bulvarinius faktus“, – sakė Virginija Bunevičiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito