Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

„Asistentų“ misija įmanoma – Nomeda svečiuojasi su knyga, paprikų sriuba ir pašnekesiais

Tai, kad šiuo metu žmonėms labai įdomu maisto gamyba, matyti jau vien iš kulinarijos knygų kiekio, kurias rašo žurnalistai, dainininkai, menininkai. Žinia, virtuvės profesionalams tai stipriai žeidžia savigarbą. Ne išimtis ir TV3 laidos „Asistentai“ vedėjas Edmundas Končius, kurį, studijuojantį Nomedos receptų knygą kartą užtiko kitas asistentas Rimas Valeikis.
Nomeda Marčėnaitė
Nomeda Marčėnaitė / TV3 nuotr.

 „Tau Nomeda patinka kaip virėja ar kaip moteris?“ – bandė skaidrinti nuotaiką savo įprastais juokais Rimas.

„Kaip moteris“, – juokauti nebuvo nusiteikęs Edmundas.

Ir sąžiningai prisipažino, kad Nomeda Marčėnaitė jam žavi visais aspektais, o štai jos receptus norėtų išbandyti. Geriausia, jei tai galėtų padaryti kartu su pačia receptų autore.

„Eik ir atvesk man Nomedą“, – užduotį Rimui suformulavo Edmundas.

Šiam toks siūlymas nuskambėjo beveik kaip pasakose minima užduotis – ateiti nei nuogam nei apsirengusiam (nors tai Rimas įgyvendintų tikrai nesunkiai). O štai Nomeda...  Kur ją rasti ir kaip įkalbėti atvykti pas sriubą verdantį Edmundą? Bet Rimas nebūtų Valeikis jei negebėtų išsisukti iš padėties.

Taigi paprikų sriubai pagal Nomedą reikia: paprikų, vandens, asistentų ir... Nomedos.

„Ar čia tikrai Nomeda?“ –  laimingas Edmundas negalės patikėti  išvydęs ją savo virtuvėje .

Ar skani paprikų sriuba ir ar tikrai jos virimo procesą kontroliavo pati Nomeda, sužinosite  šeštadienį 17.40 val. TV3 laidoje „Asistentai“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tyrimas: lietuviams planuojant kalėdinio stalo meniu svarbiausia kokybė bei šviežumas
Reklama
Jasonas Stathamas perima „World of Tanks“ tankų vado vaidmenį „Holiday Ops 2025“ renginyje
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos