Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Asta Manchester sužibėjo Askoto žirgų lenktynėse: įvaizdžio detalės – itin apgalvotos

Birželio 18-22 dienomis Jungtinėje Karalystėje vyksta Karališkosios Askoto žirgų lenktynės. Tradicija tapusio spalvingo renginio ir šiemet nepraleido lietuvių modelis Asta Valentaitė-Manchester su vyru britų verslininku Glenu Manchesteriu.
Karališkosios Askoto žirgų lenktynės, Asta Valentaitė-Manchester
Karališkosios Askoto žirgų lenktynės, Asta Valentaitė-Manchester / Scanpix ir asmeninio albumo nuotr.

Asta Valentaitė-Manchester pirmą kartą Askoto žirgų lenktynes gyvai stebėjo 2017-aisiais. „Labai patiko, tikrai įdomi patirtis. Tikrai norėčiau čia dar kartą apsilankyti“, – tuomet sakė Asta, kuri buvo sužavėta inteligentiškos publikos ir azartiškų lenktynių.

Nuo to sykio modelis šio daugybę britų ir užsienio svečių pritraukiančio renginio stengiasi nepraleisti. Ne išimtis – ir šie metai.

Vaizdais iš 2024-ųjų Karališkųjų Askoto žirgų lenktynių A.Valentaitė-Manchester pasidalijo savo instagramo paskyroje.

Asmeninio albumo nuotr./Asta Valentaitė-Manchester
Asmeninio albumo nuotr./Asta Valentaitė-Manchester

Nuotraukose matyti nepriekaištingas Astos įvaizdis ir puikiai priderintos stiliaus detalės – moteris puošėsi dizainerio Philipo Treacy kurta skrybėle ir „Giorgio Armani“ kostiumėliu, taip pat avėjo juodos spalvos aukštakulnius.

„Nuostabi diena Karališkajame Askote su draugais ir šeima“, – rašė A.Valentaitė-Manchester.

Asmeninio albumo nuotr./Asta Valentaitė-Manchester
Asmeninio albumo nuotr./Asta Valentaitė-Manchester

Žmonės.lt primena, kad iškilmingas Karališkojo Askoto žirgų lenktynių atidarymas įvyko birželio 18 dieną. Renginyje netrūko spalvų – damos puošėsi viena už kitą ryškesnėmis skrybėlėmis, kurias puošė plunksnomis, dirbtinėmis gėlėmis, perlais, žvilgančiais drugeliais ir kitais akį rėžiančiais akcentais. Šventės nepraleido ir karalius Karolis III su karaliene Camilla. Į renginį jie atvyko karieta, iš kurios mojo renginyje susirinkusiai miniai.

Vida Press nuotr./Karalius Charles'as III ir Camilla
Vida Press nuotr./Karalius Charles'as III ir Camilla

​75 metų karalius Karolis vilkėjo pilkos spalvos kostiumą, kuriam žaismo suteikė geltona liemenė ir melynas kaklaraištis. Jo galvą puošė juodas cilindras, kuris privalomas tokio masto renginiuose. Karalienė Camilla šventei pasirinko Fionos Clare mados namų kurtą mėlynos spalvos kostiumėlį su tos pačios spalvos skrybėlaite.

Karališkose lenktynes apsilankė ir neseniai vyro netekusi Ledi Gabriella Kingston. Jos sutuoktinis Thomas Kingstonas buvo laikomas karo didvyriu, tačiau 2024 metų pradžioje rastas negyvas savo tėvų dvare. Vyrui tebuvo 45-eri. ​

Vida Press nuotr./Princesė Anne (kairėje) ir Lady Gabrielle Kingston
Vida Press nuotr./Princesė Anne (kairėje) ir Lady Gabrielle Kingston

​Našlė karietoje pastebėta su karaliaus Karolio III seserimi, princese Anne sūnėnu Piteriu Philipsu. Karališkasias žirgų lenktynes šį kartą praleido Velso princas Williamas su princese Catherine ir jų vaikais George’u, Louis bei Charlotte.

Karališkosios Askoto žirgų lenktynės yra ypatinga ir įtempta sporto šventė, kurioje susitinka didžiausios lenktynių aistros ir karališkoji elegancija.

Tai – ne tik sporto, bet ir mados šou. Lankytojai pasirodo stilingais drabužiais, o moterys pasidabina stilingomis skrybėlėmis.

Askoto varžybų skrybėlės yra vienas iš spalvingiausių ir stilingiausių akcentų šioje prestižinėje žirgų lenktynių šventėje, o „Ladies Day“ – proga visoms moterims, lankytojoms ir žirgų savininkėms parodyti savo išskirtinę aprangą ir kūrybiškumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius