Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Asta Stašaitytė – atvirai: apie santykius su vaikais, televiziją ir širdies draugą

Sausio 11 d. radijo ir televizijos laidų vedėja Asta Stašaitytė sutiko su artimiausiais žmonėmis gerdama arbatą bei valgydama tortą, nes būtent šią dieną ji atšventė savo 51-ąjį gimtadienį. Svarbios dienos proga moteris sutiko papasakoti apie gražiausias savo gyvenimo akimirkas – televiziją, mylimus vaikus bei daugiau nei prieš metus į jos gyvenimą atėjusį širdies draugą.
Asta Stašaitytė su sūnumi Emiliu ir Loreta Sungailienė
Asta Stašaitytė su sūnumi Emiliu ir Loreta Sungailiene / 15min klijuotė

51-ąją sukaktį sutikusi A.Stašaitytė papasakojo apie neįprastą visą dieną besitęsusią gimtadienio šventę, darbą televizijoje, atviravo apie ryšį su sūnumis – 19-mečiu Emiliu ir 17-mečiu Danieliumi ir prakalbo apie susitikimą su širdies draugu.

– Asta, kaip sutikote 51-ąjį gimtadienį?

– Labai gražiai. Praėjusiais metais gimė idėja gimtadienį švęsti visą dieną, tad taip ir padariau. Kelioms draugėms parašiau žinutę: „Miela drauge, antradienį gersime arbatą ir valgysime tortą nuo 12 iki 23 valandos“. Bet gimtadienio rytą, be sveikinimų telefonu, sulaukiau ir klausimų „Ar būsi šiandien namie?“, tad vietoj kelių draugių sulaukiau apie 20 brangių žmonių. Tas laisvės davimas visiems taip patiko, kad visą gimimo dieną į mano namus plūdo bičiuliai, seniai matyti draugai, artimieji… Vieni išeina, kiti ateina, buvo, kas atėjo penkioms minutėms, buvo, kas užsibuvo kur kas ilgiau (šypsosi). Iš tiesų, labai smagu, kai neorganizuoji šventės, o suteiki laisvę ateiti bet kada – išvengi susibūrimų, o ir visa diena būna pilna staigmenų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas