Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Asta Valentaitė savo mylimąjį 55-ojo gimtadienio proga nustebino ir pasidalijusi žavingomis akimirkomis

Apie savo asmeninį gyvenimą kalbėti nemėgstanti viena gražiausių Lietuvos moterų vadinama Asta Valentaitė (39), ilgą laiką vengusi dalytis akimirkomis su mylimuoju, britų multimilijonieriumi Glenu Manchesteriu, sekėjus nustebino žavingomis akimirkomis iš širdies draugo 55-ojo gimtadienio.
Asta Valentaitė ir Glenas Manchesteris
Asta Valentaitė ir Glenas Manchesteris / Instagramo nuotr.

Birželio 16-ąją 55-ąjį gimtadienį atšventusį Gleną Manchesterį Asta Valentaitė pasveikino ir savo socialinio tinklo paskyroje.

Pasidalijusi romantiškomis nuotraukomis iš gimtadienio šventės, Asta kartu su širdies draugu sulaukė ne tik šventinių palinkėjimų, bet ir gausybės komplimentų – pora atrodo išties švytinti.

Pasirodžiusios poros nuotraukos užtildė ir kalbas apie galimas skyrybas. Prieš kurį laiką žiniasklaidoje pasirodė kalbų, esą Asta Valentaitė pastaruoju metu dažnai atostogauja viena – tai įrodo jos kelionių nuotraukos, kuriose ji pozuoja be mylimojo.

Tuomet pati Asta teigė, kad tokios kalbos tėra pavydas ir bandymas išskirti.

„Pas mus visi labai greitai nori išskirti žmones. Tegul tokie žmonės savo gyvenimus gyvena, o ne apkalbas ir gandus apie kitus skleidžia“, – 15min teigė A.Valentaitė.

Asta sako nekreipianti dėmesio į pasirodžiusius straipsnius, o brangų laiką geriau skiria kitoms veikloms: „Su Glenu esame užimti savais reikalais ir nekreipiame dėmesio.“

15min primena, kad A.Valentaitė su britų multimilijonieriumi G.Manchesteriu draugauja daugiau kaip dvejus metus. Spaudoje pirmą kartą jų draugystė aprašyta 2018-ųjų pavasarį.

Prieš kelis mėnesius moteris atskleidė, kad vedama meilės persikraustė gyventi į Londoną, o permainomis labai džiaugėsi.

„Niekada nežinai, kas tavęs laukia, bet dabar tikrai džiaugiuosi ir mėgaujuosi gyvenimu. Manau, tai – vienas geriausių mano etapų“, – žurnalui „Aš Ikona“ prisipažino stilistė ir modelis.

G.Manchesteris – garsus Londono verslininkas, karjerą pradėjęs nuo nulio ir dabar valdantis multimilijoninį verslą. Jis vadinamas technologijų pionieriumi ir inovatoriumi, yra įmonės „Thunderhead“ įkūrėjas ir vadovas – tai įmonė, sukūrusi ir siūlanti programinę įrangą, skirtą valdyti darbą su klientais. Ši bendrovė – didžiausia Didžiojoje Britanijoje savo veiklos srityje.

Apie jo asmeninį gyvenimą žinoma nedaug, jis yra išsiskyręs ir turi 19-os metų sūnų Jacką.

TAIP PAT SKAITYKITE: Labdaros pokylyje Londone Asta Valentaitė aplinkinius žavėjo savo elegancija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas