Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atlikėja J.Vaicekauskaitė filmavimo metu turėjo neįprastą patirtį: pasibučiavo su svetimu vyru

Dainininkė, vokalo mokytoja, grupės „DAR“ narė, aktorė Jovita Vaicekauskaitė gyvenimo būdo laidoje dalijosi savo asmeniniais patyrimais, muzikiniu keliu ir įspūdžiais, kurie pasitaikė jos kaip aktorės kelyje. Dar paauglystėje pavargusi nuo muzikos, atlikėja viską metė, tačiau šiandien ji ne tik dainuoja ir kuria dainas, bet ir moko to kitus.
Jovita Vaicekauskaitė
Jovita Vaicekauskaitė / 15min ir stopkadro nuotr.

Nors dabar atlikėja Jovita Vaicekauskaitė dirba su solistais, tačiau prisipažino, kad pirmoji jos, vokalo mokytojos, pamoka su mažamečiais vaikais sukėlė išties didelį stresą.

„Buvo baisu. Ilgą laiką pianinu negrojau ir stresavau, pirštai pynėsi, o aš neturėjau tokių stiprių įgūdžių. Sunku žiūrėti į vaikus ir akompanuoti jiems vienu metu. Tačiau po truputį, po truputį... Vaikai vis tiek nėra tokie kritiški kaip suaugę. Labai daug dirbau savarankiškai, todėl greitai įsivažiavau”, – prisimins J.Vaicekauskaitė

Luko Balandžio / 15min nuotr./Jovita Vaicekauskaitė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Jovita Vaicekauskaitė

Baigusi pramoginį scenos meną, Jovita ne tik dainuoja pati bei moko to kitus, bet ir vaidina. Ji puikiai atsimena pirmąjį vaidmenį ir savo dukrytės reakciją.

„Pirmasis mano vaidmuo buvo LNK seriale „Monikai reikia meilės“, vaidinau auklę. Buvo įdomu, nes turėjau vaidinti visai kitokį asmenį, nei esu pati. Kitaip tariant, buvau bloga auklė. Tačiau juk vaidinti save ir būti savimi nebūtų iššūkis.

O iššūkiai man labai patinka. Mano personažas seriale apsivogė, o tada man jau reikėjo aiškinti savo dukrai, kodėl aš taip padariau ir, kad iš tikrųjų tų pinigų nepavogiau”, – pasakojo Jovita.

Stopkadro nuotr./Jovita Vaicekauskaitė
Stopkadro nuotr./Jovita Vaicekauskaitė

Vos prieš mėnesį išleidusi pirmąjį savo muzikinį vaizdo klipą „Papasakok“ Jovita turėjo neįprastą jai patirtį ir turėjo perlipti per save. Klipo filmavimo metu ji turėjo pasibučiuoti su svetimu vyru.

„Tas vyras, kurį bučiavau, yra Karolis. Nelabai jį pažinojau. Pirmi bučiniai buvo tokie, jog atrodo, kad brolį bučiuoji. Visokių komentarų sulaukiau, bet sakiau, palaukit, aš tiek metų nebučiavau kito vyro...“ – juoko netramdė J.Vaicekauskaitė

Kaip klostėsi Jovitos muzikinė karjera, kaip sekėsi paaiškinti mažametei dukrai savo vaidmens blogus veiksmus ir kaip į neįprastus iššūkius ir bučinius su kitu reagavo jos vyras – žiūrėkite jau šį pirmadienio vakarą, 22 val., laidoje „Pagaminta Lietuvoje“ per muzikaliausią kanalą 2TV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas