Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Atlikėjų Ramūno ir Aušros Difartų šeimą papildė naujas narys: porai gimė sūnus

Antradienio rytas Ramūno ir Aušros Difartų šeimą pasitiko džiugiomis naujienomis – jiems gimė sūnus. Šia žinia moteris pasidalijo socialinio tinklo paskyroje.
Aušra Difartė ir Ramūnas Difartas
Aušra Difartė ir Ramūnas Difartas / Iljos Jakoverio nuotr.

Savo džiaugsmu A.Difartė nusprendė pasidalinti ir su socialinio tinklo „Facebook“ vartotojais. Beje, ji ne tik pranešė apie sūnaus gimimą, bet ir atskleidė, kokį vardą išrinko.

„Šį ankstų pavasario rytą, gavome didžiulę gyvenimo dovaną! Mums gimė sūnus Rojus. Ačiū, kad pasirinkai mus tapti tapo tėvais!“ – pranešė A.Difartė.

15min primena, kad apie kūdikio laukimą pora pranešė šių metų kovą. Aušra tikėjosi, kad vaiko susilaukti turėtų tą pačią dieną, kaip ir jos draugė, tapytoja, vizažistė Gintė Ramutytė. Ta proga moterys kartu įsiamžino fotosesijoje.

Dainininkę Aušrą Difartę ir tapytoją bei visažistę Gintę Ramutytę sieja ne tik kūrybiniai projektai, bičiulystė ar meilė menui, bet ir dar viena, mažiau tikėta aplinkybė – abi moterys vaikelių turėtų susilaukti tą pačią dieną, rašoma pranešime spaudai.

„Su Aušra jau radome daug ką bendro – vaikelių lytys, jų gimimo datos ir net nėščiųjų sloga!“, – su šypsena kalbėjo G.Ramutytė.

Tiek Gintė, tiek Aušra jautriojo laikotarpio akimirkas nusprendė įamžinti pavasariškai pasipuošusioje renginių ir švenčių studijoje „Kai važiuoja stogas“.

„Tai lyg ir mūsų kūdikėlių sutiktuvių šventė, nes mažai vilties, kad per mėnesį karantino ribojimai baigtųsi ir ją galėtume paminėti didesnėje moteriškoje kompanijoje“, – užsiminė talentingosios pašnekovės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas