Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atskleisti „X Faktoriaus“ žiūrovų balsai: paaiškėjo lyderiai ir mažiausiai palaikymo sulaukę dalyviai

Sekmadienio vakarą paaiškėjo trečiojo muzikinio projekto „X Faktorius“ sezono laimėtoja. Aktyviausiai žiūrovai palaikė Moniką Pundziūtę. Justės Arlauskaitės-Jazzu mokinei atiteko 15 tūkstančių eurų grynais, kontraktas su „Sony Music“, dainos įrašas, skirtas Europos rinkai.
Monika Pundziūtė
Monika Pundziūtė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Žiūrovams viso projekto metu buvo labai įdomu, kas iš dalyvių surenka daugiausiai žiūrovų balsų ir yra lyderiai, o kas sulaukia mažiausiai palaikymo. „X Faktoriaus“ režisierius Mindaugas Meškauskas griežtai slėpė šią informaciją nuo teisėjų, projekto kūrybinės grupės ir žiūrovų.

„Visi žiūrovų balsai bus atskleisti iš karto po superfinalo. Nenoriu, kad projekte atsirastų toks reiškinys kaip „favoritizmas“. Negali būti per anksti suformuota nuomonė apie nugalėtojus ir tuos, kuriems sekasi prasčiau. Projekte nebeliktų dramos, dėl ko žiūrovui stengtis“, – buvo įsitikinęs režisierius.

Paviešinus 10 finalų balsus paaiškėjo, kad daugiausiai kartų pirma vieta džiaugėsi šou nugalėtoja Monika Pundziūtė.

Mergina daugiausiai žiūrovų balsų surinko penkias savaites. Monikai ant kulnų mynė Aleksas Augaitis, pirmoje vietoje buvęs tris kartus.

Superfinalo dalyvių surinkti balsai:

  • Monika – 70405,
  • Aleksas – 53510,
  • Thomas – 20145. 

Antrą savaitę pirma vieta, surinkęs 7054 balsus, džiaugėsi Domas Česnulevičius. Vaikinas daugiausiai žiūrovų balsų pelnė scenoje sudainavęs Gyčio Paškevičiaus dainą „Draugams“. Tiesa, po pasirodymo vaikinas labai jaudinosi, mat scenoje buvo pamiršęs žodžius.

Pirma vieta vieną kartą taip pat džiaugėsi Jonatanas Kazlauskas. Tai buvo tą kartą, kai dainuodamas Justino Bieberio dainą „Sorry“ scenoje pamiršo žodžius. 

„X Faktorius“ žiūrovų balsų lentelė
„X Faktorius“ žiūrovų balsų lentelė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas