Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Augustė pristato žaismingą dainos „Apsigalvot“ vaizdo klipą: „Visa tai – iš mano sapnų“

Metų pradžioje išleisdusi naują albumą pavadinimu „Kas esi tu“, Augustė pristato nuotaikingą vaizdo klipą dainai „Apsigalvot“. Dainininkė įkvėpimo sėmėsi iš E.Skerstono knygos „Privatus Vilnius. Interjerų gyvenimai“ įspūdingų A.Narmonto fotografijų. „Vartydama knygos lapus, gavau progą įsitikinti, koks nuostabus yra Vilnius – kupinas kontrastingų, neatrastų, įspūdingo grožio interjerų. Viena iš nuotraukų taip įstrigo pasąmonėje, kad vaizdo klipą, filmuojamą būtent toje lokacijoje, tiesiog susapnavau“, – atvirauja Augustė.
Augustė Vedrickaitė
Augustė Vedrickaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Klipui pasirinkdama prabanga alsuojančias istorines Vilniaus vietas dainininkė sarkastiškai kuria aliuziją į svajonių gyvenimo scenarijų, kur mums asistuoja tarnai, tačiau gyvenimiškos problemos paliečia visus, nesvarbu, kas tu esi.

„Ironiška, kad, savo tikrove dažnai skausmingas mūsų gyvenimas, socialiniuose tinkluose apipinamas apgaule, iliuzija ir suvaidintomis šypsenomis. Tobulais vaizdais kuriama pasaka, priverčianti kitus pasijusti menkesniais ar mažiau įdomiais. Visi mes esam žmonės, visiems kartais skauda, tačiau juk svarbiausia, kaip mes tai priimam ir kaip mokam išsikapstyt. Nereikia būti tobulais. Nereikia suvaidintų kaukių. Ironija yra nuostabus būdas judėti pirmyn“, – teigia Augustė.

Asmeninio albumo nuotr./Augustė Vedrickaitė
Asmeninio albumo nuotr./Augustė Vedrickaitė

Pristatydama vaizdo klipą dainininkė lengvai pašiepia mūsų pačių generuojamus nepriekaištingų gyvenimų vaizdus, ragina atsipalaiduoti ir įsileisti nerūpestingumo. „Nepaisant to, kad pasirinktos filmavimo lokacijos atrodytų gana oficialios, daina „Apsigalvot“ ir jos vaizdo klipas kuria šelmišką, kiek lengvabūdišką atmosferą. Šis kūrinys kviečia kartais neimti visko per giliai į širdį, leisti sau pašmaikštauti bei į tam tikrus dalykus pažiūrėti su humoru ar pro pirštus“, – dainos vaizdo klipo idėją išgrynina Augustė.

Asmeninio albumo nuotr./Augustė Vedrickaitė
Asmeninio albumo nuotr./Augustė Vedrickaitė

Dainininkė atskleidžia, kad atlikėjos bei šokėjų pasirinktą įvaizdį padiktavo filmavimo lokacijos. „Nuostabi Rašytojų sąjungos rūmų bei viešbučio „Imperial Hotel & Restaurant Vilnius” architektūra bei prabanga dvelkiantys interjerai tiesiog magiškai nukelia į laikus, kuomet gyvavo aristokratai, vykdavo įspūdingo grožio puotos, o damos puošėsi kvapą gniaužiančiomis suknelėmis. Ne kasdien gaunu progą taip išsipustyti ir tuo labiau įsijausti, ką reiškia turėti asmeninių tarnaičių. Tikiuosi, kad filmavimo metu tvyrojusią smagią nuotaiką ir geras emocijas pavyks pajusti ir žiūrovams“, – dalinasi Augustė.

Asmeninio albumo nuotr./Augustė Vedrickaitė
Asmeninio albumo nuotr./Augustė Vedrickaitė

Pranešime spaudai dainininkė dėkoja visiems, prisidėjusiems prie sklandaus kūrybinio proceso. „Ypatingai ačiū Rašytojų sąjungos namams ir viešbučiui „Imperial Hotel & Restaurant Vilnius“ už tai, kad patikėjo mano vizija, įsileido ir suteikė galimybę pasijusti aristokratiškais svečiais. Taip pat noriu padėkoti choreografei Violetai Da Queen už draugystę ir organizuotumą, nuostabioms šokėjoms ir aktorėms Gustei, Kotrynai ir Ilmai, kurios taip puikiai įsijautė ir išpildė idėjas, talentingam operatoriui Airidui Imbrasui, su kuriuo kartu sėkmingai bendradarbiaujam jau trečiąjį kartą, bei jo įžvalgiajai asistentei Viktorijai“, – dėkoja atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius