Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aukštos grožio paslaugų kainos „Pop Ladies“ išginė į Grigiškes: taip taupiau ir geras rezultatas

Dėl gero meistro – nors į pasaulio kraštą, dėl kokybiškų grožio paslaugų garsios moterys sako galinčios sukarti ne vieną dešimtį kilometrų. Jei paslaugų kokybės ir kainos santykis atperka lūkesčius, visai nesvarbu, nei miestas, kuriame dirba tavo išvaizda besirūpinanti specialistė, nei grožio salono žinomumas.
„Pop Ladies“
„Pop Ladies“ / „Pop Ladies“ nuotr.

Jau ne vienerius metus „Pop Ladies“ narės savo plaukus patiki specialistei, dėl kurios pakeisti šukuosenos vyksta į... Grigiškes. Pasak atlikėjų, savo saloną ten turinti meistrė Oksana – tikra savo srities profesionalė, savo darbui negailinti nei laiko, nei energijos, o ir už paslaugas neplėšianti kosminių pinigų sumų.

„Jeigu man patinka, kaip žmogus dirba, dėl jo galiu nuvykti nors į pasaulio kraštą“, – 15min sakė Katažina Zvonkuvienė.

Meistrę Oksaną ji sako atradusi maždaug prieš ketverius metus – prieš pat savo vestuves. Ir nuo to laiko Katažina tikina niekur kitur nebesilankanti. Maža to, paskui save į saloną atsivedė ne tik visą „Pop Ladies“ grupę, bet ir kitas žinomas moteris – Donatą Gutauskienę-Laisvą, Milisandrą Radzevičienę, Skaivą Jasevičiūtę ir daugelį kitų.

Dariaus Kučio nuotr./„Pop Ladies“ narės Natalija Bunkė, Liepa Norkevičienė, Katažina Zvonkuvienė
Dariaus Kučio nuotr./„Pop Ladies“ narės Natalija Bunkė, Liepa Norkevičienė, Katažina Zvonkuvienė

„Geriausia reklama – iš lūpų į lūpas. Man šią meistrę parekomendavo mano kosmetologė, pas kurią lankausi nuo 16 metų. Niekada nekaitalioju specialisčių, jei jos man patinka. Turėjau manikiūrininkę, pas kurią ištikimai vaikščiojau apie 12–13 metų, man buvo nesvarbu, ar ji dirba salone, ar augindama vaiką – namuose. Dėl paslaugos, kuria lieku patenkinta, galiu nuvykti beveik bet kur“, – 15min sakė ji.

Katažina pasakojo, kad jai, be paslaugos kokybės, ne ką mažiau svarbus ir aptarnavimas, o kai profesionali meistrė tampa drauge, su kuria laikui bėgant susibičiuliauji – nori nenori kojos pačios atveda iki salono.

Juolab kad mažesniame mieste ir kainos žemesnės – už paslaugas pas savo meistrę Katažina sako mokanti tris, o gal ir net keturis kartus mažiau.

„Kai prisimenu, kiek anksčiau Vilniuje mokėdavau už šaknų padažymą ar kirpimą... Tos kainos kosminės, nulupa tiek pinigų, kad gali ištikti šokas. Mažesniuose miestuose viskas kiek kitaip. O ir bendravimas kitas, labai patinka man.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Katažina Zvonkuvienė
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Katažina Zvonkuvienė

Nors svarbiausia, kad darbas atliktas puikiai. Kartais ir kiečiausiame salone gali susigadinti plaukus, odą, tačiau lygiai taip pat yra salonų, kuriuose galima rasti pigesnių paslaugų“, – kalbėjo ji.

Panašaus požiūrio Katažina laikosi ir rinkdamasi drabužius. Pasak jos, drabužių etiketė niekada jai nebuvo prioritetas, daug svarbiau, kaip rūbas dėvisi, kaip atrodo. O ir, žinoma, kokia jo kaina – todėl atlikėja kartais vieną kitą apdarą įsigyja ir turguje, ir įvairiuose butikuose.

„Po to, kai gimė vaikai, nebemėgstu daug laiko skirti apsipirkinėjimams. Man tai tapo kančia, laiko gaišimas, ypač tuomet, jei nesu konkrečiai apsisprendusi, kur ko ieškoti. Todėl neretai kliaunuosi pirmu įspūdžiu – jei drabužis patinka, perku“, – sakė pašnekovė.

Nei garsiais prekės ženklais, nei brangiomis, neva prestižinėmis vietomis per daug nesižavi ir kita „Pop Ladies“ narė Liepa Norkevičienė. Paklausiusi Katažinos rekomendacijų ji taip pat tapo salono Grigiškėse kliente.

„Renkuosi ne pagal žmogų, pagal specialistą, kuris gali man sutvarkytų plaukus, kuris gali padaryti taip, kaip aš noriu. Čia einu dėl kokybės, nors ir pinigų atžvilgiu esu patenkinta, čia viskas pigiau“, – sakė ji.

Pasak Liepos, visai nesvarbu, kad dėl norimo rezultato tenka važiuoti už Vilniaus, esą jei reiktų, ji dėl meistrės galėtų keliauti nors iki Klaipėdos.

„Kai tau patinka kokybė, paslaugų teikimas, bendravimas ir visa kita, kai ateini į saloną, iš kurio niekada neišeini nusivylusi, nesvarbu, kaip norėtum pasikeisti, tuomet esi ištikima. Kartais kituose salonuose moki už jo vardą, patogią vietą mieste, todėl neretai permoki. Man patinka, kad net gaudama aukščiausią rezultatą galiu sutaupyti“, – kalbėjo ji.

Asmeninio albumo nuotr./Liepa Norkevičienė
Asmeninio albumo nuotr./Liepa Norkevičienė

Liepai pritarė ir Natalija Bunkė. Ji taip pat paklausiusi Katažinos rekomendacijų tapo salono kliente.

„Pripratau prie vieno žmogaus, kuris viską daro gerai. Todėl net nebesvarbu, kur tas salonas yra. Daug metų čia tvarkausi plaukus ir esu patenkinta, o nuvažiuoti iki Grigiškių kartais dar paprasčiau nei iki miesto centro“, – 15min kalbėjo Natalija.

Pasak jos, plaukų grožis kiekvienai moteriai labai svarbus. Kaip ir visos kitos grožio paslaugos. Todėl atrasti patinkančius savo srities profesionalus – tiesiog būtina, Natalija jau seniai nekeičia ir manikiūro, pedikiūro meistrių.

„Turiu gerai atrodyti ir tikrai neaukosiu savo plaukų eksperimentams. Negaliu sau to leisti“, – sakė ji.

Natalijos sesuo Kristina Ivanova turi savo grožio saloną Vilniaus centre, todėl Natalija sako puikiai žinanti, kodėl kainos užmiestyje gerokai skiriasi. „Puikiai žinau, ką reiškia patalpų nuoma, ką reiškia išlaikyti saloną – nuomos kainos ten yra didžiulės, todėl ir paslaugų kainos išauga“, – 15min pasakojo ji.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Natalija Bunkė su katinu Maiklu
Luko Balandžio / 15min nuotr./Natalija Bunkė su katinu Maiklu

Pasak Natalijos, pavyzdžiui, už plaukų šaknų dažymą ir kirpimą ji moka mažiau nei 50 eurų. Tuo tarpu populiariuose Vilniaus grožio salonuose panašios paslaugos kainuotų apytiksliai 70–90 eurų.

Anksčiau kirpimas galėjo atsieiti ir 20, ir 200 litų, šiandien rasti, kur apsikirpti už kelis eurus, jau būtų tikras iššūkis. Daugelyje salonų moteriškas kirpimas kainuoja mažiausiai 20 eurų.

Dar anksčiau 15min rašė, kad po eurų įvedimo grožio salonų paslaugos kasmet vis brango. Esą ne vienas paslaugų teikėjas nusprendė pasinaudoti euro įvedimu ir kainas pakėlė, o kainos Vilniuje ėmė prilygti kainoms Rygoje ar Taline.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento