Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ąžuolas Misiukevičius romantiškų atostogų išvyko su mylimuoju: „Reikia mėgautis laiku dviese“

Charizmatiškasis plaukų stilistas, verslininkas ir nuomonės formuotojas Ąžuolas Misiukevičius džiaugiasi gražiausiomis gyvenimo dienomis – žinomas jaunas vyras vadovauja savo grožio salonui, vysto internetinės parduotuvės verslą, veda internetines laidas, kuria turinį socialiniuose tinkluose, kur jį stebi šimtai tūkstančių sekėjų ir jau ne vieną mėnesį puoselėja gražius santykius su širdies draugu prancūzu Jeanu, apie kuriuos drąsiai pasakoja ir savo sekėjams.
Ąžuolas Misiukevičius su širdies draugu prancūzu Jeanu Antalijoje
Ąžuolas Misiukevičius su širdies draugu prancūzu Jeanu Antalijoje / Asmeninio albumo nuotr.

Profesiniame ir asmeniniame gyvenime laimę suradęs Ąžuolas yra įsitikinęs – jokia gyvenimo sritis negali būti sėkminga, jei tiesiog sėdėsi ir lauksi, kol kažkas įvyks savaime. Tokiomis pačiomis taisyklėmis Ąžuolas vadovaujasi ir kurdamas santykius, tad visai neseniai nusprendė nustebint savo antrą pusę padovanojęs kelionę į Turkiją, kurioje Jean lankėsi pirmą kartą.

Fotogalerija:

„Santykiuose jokių stebuklų nebūna ir sudėtingo recepto tikrai nėra. Jei nori nustebinti antrą pusę, tiesiog imiesi veiksmų, užsakai kelionę ir mėgaujiesi laiku dviese. Jean Turkijoje lankėsi pirmą kartą, tad jam tai buvo ypatinga patirtis. Jis mėgavosi kiekviena atostogų minute kartu, turėjome tikrą poilsį, išbandėme visus viešbučio „Selene Beach Hotel“ privalumus ir dar kartą įsitikinau, kad norint kokybiško poilsio reikia rinktis tikrai gerą viešbutį, tikrinti kiekvieną atsiliepimą, o ne tai, kas parodyta jų svetainėse, nes tos nuotraukos kartais visai neatitinka tikrovės“, – pranešime spaudai apie romantišką kelionę į Antaliją pasakojo Ąžuolas.

Žinomas vyras patikina, kad pasirinkta atostogų kryptis pasiteisino su kaupu – pora ne tik galėjo atsitraukti nuo darbų ir mėgautis ramybe prie jūros, bet ir aplankyti unikalias vietas regione, kurios nustebino savo grožiu.

„Šios atostogos tikrai buvo pilnos įspūdžių. „Coral Travel“ užtikrino, kad poilsis būtų nepriekaištingas: nuo pasitikimo oro uoste iki pat viešbučio. Savaitė laiko praėjo labai greitai, nes pačiame viešbutyje tikrai buvo ką veikti, smagi aura, puikus maistas, jūra, saulė. Norėjau Jean parodyti ir kokia graži Turkijos gamta, pakeliavome po apylinkes, aplankėme Kleopatra paplūdimį – jį rekomenduoju pamatyti visiems vykstantiems į Antaliją, tai nuostabi vieta, o vaizdai tiesiog atimantys žadą“, – pranešime spaudai įspūdžiais dalinosi Ąžuolas.

Asmeninio albumo nuotr./Ąžuolas Misiukevičius su širdies draugu prancūzu Jeanu atostogavo Antalijoje
Asmeninio albumo nuotr./Ąžuolas Misiukevičius su širdies draugu prancūzu Jeanu atostogavo Antalijoje
Asmeninio albumo nuotr./Ąžuolas Misiukevičius su širdies draugu prancūzu Jeanu atostogavo Antalijoje
Asmeninio albumo nuotr./Ąžuolas Misiukevičius su širdies draugu prancūzu Jeanu atostogavo Antalijoje

Nors ir neseniai sugrįžusi iš atostogų, poros planuose – dar ne viena kryptis. Paryžiuje savo meilės istoriją pradėję vaikinai, į šį miestą planuoja sugrįžti jau netrukus. Tačiau Ąžuolo laukia ir dar nematyta ir ypatingą reikšmę turinti vieta.

„Tikrai planuojame daug keliauti ir aplankyti ne vieną šalį. Nekantriai laukiu ypatingos kelionės – su Jean planuojame keliauti į Karibus, jis nori man aprodyti salas, tokias kaip Gvadelupė ir Martinika, priklausančias Prancūzijos užjūrio regionui – tai yra vieta, iš kurios ir yra kilęs pats Jean“, – pasidalindamas ateities planais šypsodamasis užbaigia Ąžuolas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas