Ąžuolas Žvagulis plečia savo verslą: „Netrukus pakviesiu į naują vietą“

Verslininkas Ąžuolas Žvagulis įdėjų ir iniciatyvos niekada nestokoja. Prieš beveik dvejus metus žinomas vyras atidarė maisto vagonėlį „Ąžuolyno virtuvė“, o šiandien jis nusprendė plėsti veiklą ir pranešė apie naujus planus.
Ąžuolas Žvagulis su šeima
Ąžuolas Žvagulis su šeima / Gretos Skaraitienės / BNS ir asmeninio albumo nuotr.

Socialiniame tinkle „Instagram“ Ą.Žvagulis paviešino fotografiją ir įrašą, kuriame dalijasi džiugia naujiena. Verslininkas Sudervėje jau netrukus atidarys kebabinę.

Šiuo įrašu jis sutiko pasidalinti ir su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

„Mano picas jau ragavote. Bet visada ateina diena, kai norisi kebabo. Taigi, jau visai netrukus pakviesiu Jus į naują vietą – „Kebabų Ambasadorius“ Sudervėje! Laukite naujienų“, – rašė Ą.Žvagulis.

Pasiteiravus, kaip kilo mintis atidaryti kebabinę, verslininkas buvo atviras. Idėja kilo netikėtai, radus strategiškai gerą vietą.

„Pastoviai pro Sudervę važinėju, netoli gyvenu ir ten prie parduotuvės buvo laisva patalpa, ji nebuvo nuomojama, bet pamaniau, kad tai būtų puiki vieta maisto išsinešimui, tad susisiekiau su sąvininku. Nebuvo minčių apie kebabus, tiesiog pastebėjau, kad vieta gera ir nėra aplink nieko, kas daro maistą, o aplink daug gyventojų. Atėjau, pažiūrėjau, kokia įranga yra, kokią dar turiu ir pamačiau, kad galiu gaminti kebabus“, – Žmonės.lt pasakojo Ą.Žvagulis.

Asmeninio albumo nuotr./Ineta Puzaraitė-Žvagulienė ir Ąžuolas Žvagulis
Asmeninio albumo nuotr./Ineta Puzaraitė-Žvagulienė ir Ąžuolas Žvagulis

Kaip pasakoja Ą.Žvagulis kebabinėje „Kebabų Ambasadoriai“ bus galima rasti įvairių šalių ir stilių kebabus.

„Svarbiausia naudosim kokybišką mėsytę, tikrai nebus maltos mėsos, aš pats valgau maltos mėsos kebabus, bet nerandu, kur būtų nemaltos mėsos ir marinuota žmonių. Visi dažniausiai perkasi tiesiog iš parduotuvių, iš prekybos centrų, pas mane to nebus. Aš pirksiu ir marinuosiu savo mėsą. Bus receptai padaryti pagal turkišką, libanietišką stilių, tad atstovausim įvairias šalis. Bus skirtingi pasirinkimai ir kokybiška mėsytė“, – mintimis dalijasi žinomas vyras.

Asmeninio albumo nuotr./Ineta Puzaraitė-Žvagulienė ir Ąžuolas Žvagulis
Asmeninio albumo nuotr./Ineta Puzaraitė-Žvagulienė ir Ąžuolas Žvagulis

A.Žvagulis teigia, kad ir pats planuoja stoti prie kebabų gamybos.

„Kartu su manim bus ir partneris, Inetos vaikystės draugas, kuris gyvena netoli, jis prisijungė prie komandos ir mes abu vykdysim šį verslą. Bet tuo pačiu planuoju ir pats gaminti kebabus. Bent pirmus mėnesius būsiu kasdien ir mokinsiu žmones daryti taip, kaip mes įsivaizduojam“, – Žmonės.lt pasakoja verslininkas.

Paklaustas, kaip turėdamas daug veiklų sugeba jas suderinti ir viskam rasti laiko, A.Žvagulis atskleidė savo sėkmės paslaptį.

„Kas dirba sau žino, kad galima surasti laiko ir daryti. Bet svarbiausia, kad turiu atominę žmoną šalia savęs su kuria esam gyvenimo ir verslo partneriai. Man labai pasisekė, kad galim rasti bendrą kalbą, turim azarto. Svarbu turėti gerus žmones komandoje ir aplink, vienas nieko nepatemptum“, – pastebi Ą.Žvagulis.

Ą.Žvagulio įrašas socialiniame tinkle:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis