Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Balerina K.Tarasevičiūtė šmaikščiame įraše moko vaikščioti „ant kablų“: lietuvėms tai sunkiai sekasi

Balerina Kristina Tarasevičiūtė sako visada iš aplinkinių sulaukianti trijų klausimų: kaip padaryti špagatą, virvutę ir kaip išmokti gražiai vaikščioti su aukštakulniais. Atsakant į dažnai pasitaikantį pastarąjį klausimą, K.Tarasevičiūtei kilo mintis pasitelkti kūrybą – balerina nufilmavo humoristinį vaizdo įrašą su patarimais, kaip išmokti vaikščioti aukštakulniais neužsimušant.
Kristina Tarasevičiūtė
Kristina Tarasevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

Lietuvoje įvestas karantinas šiek tiek atlaisvino K.Tarasevičiūtės dienotvarkę, tad balerina kūrybiškai atsakė į daugelį moterų kamuojantį klausimą – kaip išmokti vaikščioti su aukštakulniais.

„Atsiradus daugiau laisvo laiko, nusprendžiau atiduoti duoklę žmonėms ir padaryti „Tik Tok“ videoseriją, kurią, jei kam nors vėl kiltų klausimų, galėčiau tiesiog atsiųsti. Eilėje dar laukia kelios temos, tikiuosi, jas pavyks atskleisti taip pat šmaikščiai kaip ir pastarąsias“, – teigia K.Tarasevičiūtė.

Paklausta, ar iš tiesų lietuvės prastai vaikšto aukštakulniais, balerina patikina, jog palyginus su prancūzėmis, lietuvaitėms sekasi labai sunkiai.

„Dažniausia problema yra nepatogūs batai – moterys renkasi grožį, o ne komfortą. Reta žino, kur tiksliai turėtų būti bato kulniukas, kokia yra jos pėdos forma ir kokie batai tinkami būtent jai. Todėl renkasi iš akies ir paskui kenčia arba šventę baigia basomis“, – sako K.Tarasevičiūtė.

Balerina džiaugiasi, jog tiek pavasario, tiek dabartinį karantiną pavyksta išnaudoti kūrybingai. Balerina stengiasi nenuleisti rankų ir ieško galimybių realizuoti save.

„Praėjusį šeštadienį žmonėms virtualiai rodėme Baltijos baleto teatro lietuvišką baletą „Vaivos juosta“, kuriame sukūriau pagrindinį Vaivos vaidmenį. Tad darbo buvo labai daug. Be to, dar vyksta kalėdiniai filmavimai, virtualios pamokos... Visada ieškau būdų, kaip realizuoti save kitur“, – teigia K.Tarasevičiūtė.

Patarimus, kaip vaikščioti su aukštakulniais, kviečiame pamatyti vaizdo įraše:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas