Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Balerina Marija Simona pokylyje Monake paliko be žado: suknelė – su ypatinga istorija

Milijardieriaus Johno Caudwello ir Modestos Vžesniauskaitės organizuotame labdaros renginyje „Butterfly Ball Monaco“ dalyvavusi baleto artistė Marija Simona Šimulynaitė negalėjo atsiginti komplimentų. Žinoma moteris traukė visų žvilgsnius renginiui Monake pasirinkusi pasakišką žėrinčią suknelę. Pasirodo, ši ne tik traukia akį, bet ir turi ypatingą istoriją.
Marija Simona Šimulynaitė
Marija Simona Šimulynaitė / Asmeninio archyvo nuotr.

Įspūdingam labdaros renginiui Monake baleto artistė Marija Simona ruošėsi išties atsakingai. Dar spalio pradžioje ji apsilankė mados namų „Mas 924“ salone, kur rinkosi suknelę. Tiesa, nuo jų gausos žinomai balerinai raibo akys, tad ji pagalbos paprašė savo sekėjų ir paklausė, kurią suknelę jai reikėtų pasirinkti.

Nors nuomonių netrūko įvairių, tačiau, panašu, kad Marijos Simonos ir jos daugumos sekėjų požiūriai sutapo. Žinoma moteris labdaros renginiui išsirinko juodą, blizgučiais nusėtą suknelę iki žemės.

Tiesa, ji daug kam jau gali būti matyta. Pasirodo, ši suknelė turi ypatingą istoriją – su ja atlikėja Monika Liu 2022 metais pasirodė „Eurovizijos“ dainų konkurse.

Iš šio sutapimo pasijuokė ir pati baleto artistė. Socialiniame tinkle „Instagram“ ji pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame matyti, kaip renginyje Monake ji šoka pagal Monikos Liu dainą.

„Taip! Tai matyta“, – prie vaizdo įrašo rašė Marija Simona.

Baleto artistė taip pat pasidalijo ir akimirkomis iš renginio, kur ji pozuoja su Baltijos baleto teatro šokėjais, kurie surengė pasirodymą labdaros renginyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant