Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Beata Nicholson atskleidė, kad dirbo olimpiadoje: siunčia kritikams svarbią žinutę

Paryžiuje vykstant vasaros olimpiadai, kulinarinių knygų autorė, televizijos laidų vedėja Beata Nicholson atskleidė daug kam pamirštą faktą – jai taip pat yra tekę darbuotis tokio masto renginyje.
Beata Nicholson
Beata Nicholson / BNS ir asmeninio albumo nuotr.

Tęsiantis olimpinėms žaidynėms Paryžiuje, Beata Nicholson priminė savo „olimpinę“ istoriją. Laidų vedėja instagrame savo sekėjams atskleidė, kad jai ir pačiai teko padirbėti Londono olimpiadoje, 2012-aisiais metais.

Įrašu B.Nicholson sutiko pasidalinti su portalu Žmonės.lt.

„Ar žinot kad esu sena Olimpinių žaidynių gerbėja! Mano žurnalistikos bakalauro baigiamasis darbas buvo apie Olimpiados transliacijas – o 2012 m. išsipildė mano svajonė – dirbau Londono Olimpinėse žaidynėse kaip LRT žurnalistė!

Man labiausiai artimas yra esminis olimpinis principas – SVARBIAUSIA DALYVAUTI – man tai reiškia labai daug! Ir mes visi daugiau olimpinės šviesos kasdienybėje sau įnešti. Siekti – nepasiduoti – tai visus labai kviečiu nepaisant gal ne visai sklandaus atidarymo ar
transliacijų – nepamirškim, kad ten dalyvauja mūsų atstovai, mūsų olimpinė komanda. Siųskim jiems dėkingumo ir pozityvumo žinutes. Sportas yra taika, sveikata, gera nuotaika ir viltis!

Visada galima kritikuot ir piktintis – o pabandykit įsivaizduot, ką reiškia pasiruošt olimpinėm žaidynėm! Tai daugiau empatijos ir daugiau pozityvumo! Palaikom Lietuvos olimpiečius.

Man patirti Olimpines žaidynes buvo gyvenimo dovana kurios nepamiršiu niekada! Nuotraukos iš Londono į Paryžių niekas nepaėmė, bet patikėkit stebėti Olimpines žaidynes TV ekrane ir sekti instagrame bei feisbuke – irgi šventė!“ – rašė Beata Nicholson.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas