Gruodį pasirodžiusi knyga nuo lentynų buvo nušluota vos per tris savaites, o jos negavusiųjų skundai vos nepaskandino ir Beatos, ir leidėjų.
Gali išvardyti priežastis, kodėl „Beatos virtuvė“ tokia graibstoma?
Manau, dėl to, kad joje – paprasti, visiems prieinami receptai, aiškiai aprašyti ir paaiškinti. Rašiau ją labai nuoširdžiai ir paprastai, rašiau tokią knygą, kokia, atrodė, patiks ir man, ir mano draugams. Knygos receptai jau buvo išbandyti mano tinklaraščio skaitytojų, mano draugų, ir jei tie valgiai populiarūs mano namuose, maniau, kad ras vietą ir kitų virtuvėse bei pilvuose.
Vertinimų turbūt sulaukei įvairiausių?
Labai daug gerų ir tikrai smagių! Nuo „Jau pagaminau visus receptus“ iki „Aš atradau gaminimo džiaugsmą“ ar „Vyras ir šeima negali atsidžiaugti“ bei „Tai geriausia ir naudingiausia mūsų virtuvės knyga“. Kaip rašiau knygoje, man didžiausias komplimentas bus, jei žmonės pagamins patiekalą nors pagal vieną receptą, bet atrodo, kad gamina ir ne po vieną, todėl labai labai džiaugiuosi.
Nuodėmė būtų nepaklausti: ar antroji knyga – jau pakeliui?
Neseniai savo „Facebook“ puslapyje sulaukiau žinutės: „Beata, greičiau leisk naują knygą, nes jau viską pagaminau iš šitos...“ Smagu! Iš tiesų esu labai užimta ir savo vyrui seniai atsibodau zyzimais, kaip aš nieko nespėju. Turiu daug idėjų ir planų. O pirmiausias ir didžiausias – atvažiuoti į Vilniaus knygų mugę. Negaliu atsidžiaugti nuo tos akimirkos, kai sužinojau, kad turėsiu progą joje dalyvauti ne tik kaip lankytoja, bet ir kaip dalyvė. Laukiu nesulaukiu ir truputį jaudinuosi prieš susitikimus su skaitytojais...
Apie tai – žurnale „Žmonės“
Pranešti klaidą
Sėkmingai išsiųsta
Dėkojame už praneštą klaidą