Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Beatos Nicholson šeimoje – šventė, žyminti dukters naujo gyvenimo pradžią: „Mamų bliovimo būrelis“

Televizijos laidų vedėjos, kulinarinių knygų autorės Beatos Nicholson ir jos vyro Tomo šeimoje – džiugi šventė. O jos kaltininkė – dukra Izabelė. „Kelias atrodė be galo ilgas, bet taip greit pasibaigė“, – apie užbaigtą savo atžalos svarbų etapą sako Beata.
Beata Nicholson, dukra Izabelė, Tomas Nicholsonas
Beata Nicholson, dukra Izabelė, Tomas Nicholsonas / Asmeninio albumo nuotr.

Beata Nicholson socialiniuose tinkluose paviešino keletą nuotraukų ir įrašą, kuriuo gana tiksliai atvaizdavo itin jautrią ir kiekvienam gimdytojui itin svarbią akimirką – abiturientės dukters Izabelės mokyklos išleistuves.

Jautriu įrašu ir šeimos nuotraukomis Beata ir jos dukra sutiko pasidalinti su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

„Negaliu ramiai nieko pasakyt – tiesiog mamų bliovimo būrelis ir viskas…. Toks jau sezonas ašarų – pabaigų ir pradžių – nueito kelio, kuris kažkaip atrodė be galo ilgas, bet taip greitai pasibaigė….

Išleistuvės buvo vakar – nuotraukų ir emocijų traukinys – ir ašarų…. Mūsų dukrytė – baigė mokyklą…. Mokyklą pradėjo 4 metų Londone, vakar visi šventėm ir verkėm su Vilniaus tarptautinės mokyklos bendruomene…. Man diena, kurios nepamiršiu visą gyvenimą… ir, aišku, fotosesija suorganizuota žaibiška!!!

Kažkaip norėčiau kažką tokio labai išmintingo Izabelei ir visiems abiturientams ir jų tėvams, bet tai nieko nesugalvoju – tiek visko gero ir išmintingo pasakoma per tokias šventes….

Gyvenimas yra dovana – dar tiek visko daug laukia, svarbiausia nenorėti visko vienu metu ir iš karto ir nuolat treniruoti savo džiaugsmo ir dėkingumo raumenis“, – rašė žinoma moteris.

Žmonės.lt primena, kad nors renginiuose Beata Nicholson kartu su dukra Izabele ir nesirodo dažnai, 2023-iaisiais jos sulaukė daug dėmesio, kai drauge žengė apdovanojimų M.A.M.A raudonuoju kilimu.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./M.A.M.A 2022 raudonojo kilimo svečiai
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./M.A.M.A 2022 raudonojo kilimo svečiai

Beata Nicholson – keturių vaikų mama. Ar jai buvo sunku išsirinkti, su kuo eiti į apdovanojimus?

„Tikrai ne, – tuomet kalbėjo televizijos laidų vedėja. – Izabelė labiausiai norėjo čia ateiti. Ji sakė: „Mama, eikime kartu į M.A.M.A.“ Aš tada paskambinau organizatoriams ir paklausiau, ar galėčiau ateiti su dukra. Tikriausiai nebūčiau atėjusi, jei ne Izabelė. Esu čia dėl šios priežasties.“

Izabelė – pirmoji Beatos Nicholson ir jos vyro Tomo atžala, pasaulį išvydusi 2006 metų vasarą.

Pora taip pat augina sūnus Jurgį, Harrisoną ir Danielį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius