Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Besilaukianti Patricija Belousova šokio metu pranešė netikėtą žinią: gims dvynukai, atskleidė ir lytį

Besilaukianti profesionali šokėja, pasaulio čempionė Patricija Belousova-Ionel pranešė džiugią žinią – jai ir jos vyrui, šokių partneriui Alexandrui Ioneliui gims dvynukai. Apie tai pora paskelbė šokio metu, atskleidė ir gimsiančių dvynių lytį.
Patricija Belousova-Ionel ir Alexandras Ionelis
Patricija Belousova-Ionel ir Alexandras Ionelis / Socialinių tinklų nuotr.

Pirmadienį Patricija feisbuke paviešino nuotraukas iš Vokietijos šokių projekto pasirodymo, kurio metu originaliai su vyru šokėju Alexandru pranešė, kad jiems gims dvynukai. Šokio metu pora atskleidė ir dvynukų lytį.

„Mus vis dar užvaldo emocijos! Tapsime dvynukų tėvais ir man tai vis dar tarsi nuostabios svajonės išsipildymas. Visada svajojau būti dvynukų mama, bet niekada nemaniau, kad mano gyvenimas bus toks harmoningas. Tai tikrai bus nelengvas metas, bet esame dėkingi už šią dievišką dovaną ir žinome, kad kartu kaip atsidavusi komanda įveiksime šį iššūkį. Kita svajonė buvo turėti mažą princesę. O dabar turime „šokančią porą“ – mergaitę ir berniuką. Tiesiog stebuklinga.
Jūs, kurie suteikiate tiek daug meilės, esate tarsi spindinčios žvaigždės mūsų scenoje“, – rašė Patricija ir dėkojo komandai, kuri prisidėjo prie dvynukų lyties atskleidimo šokio metu.

„Šiame pasaulyje mačiau daugybę skirtingų lyties atskleidimo renginių, bet nemanau, kad tokio, kokį turėjome mes, šioje planetoje kada nors būta. Šis vakaras įsimins visiems laikams“, – rašė ji ir pasidalijo pasirodymo nuotraukomis.

Primename, kad žinią apie antrą nėštumą Patricija pranešė gegužės pradžioje socialiniuose tinkluose, pasidalijusi jaukiu vaizdo įrašu, kuriame užfiksuota visa šeima.

„Mes trykštame džiaugsmu, nes negalėjome sulaukti, kol galėsime jums pranešti, kad mūsų šeima auga! Laukiamės kūdikio Nr. 2!

Mums tai nepaprastai jaudinanti žinia, kuria pagaliau galime ir norime pasidalinti su jumis“, – džiugia žinia instagrame dalijosi Patricija.

Po kiek laiko P.Belousova-Ionel paviešino ir keletą šeimos fotosesijos akimirkų. Jose matyti apvalėjantis šokėjos pilvukas.

„Instagram“ nuotr./Patricija Belousova-Ionel su šeima
„Instagram“ nuotr./Patricija Belousova-Ionel su šeima

Žmonės.lt primena, kad Patricija Ionel Belousova ir Alexandr Ionel sūnaus Noelio susilaukė 2022-ųjų sausį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas