Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Bičių kosmetikos pristatyme – garsenybių antplūdis: ar jiems svarbi informacija etiketėse?

Trečiadienio vakarą žinomos moterys dedikavo grožiui. Sostinėje vyko kosmetikos „Beesline“ pristatymas, į kurį susirinko gausus būrys garsenybių. Žinomos moterys pasidalijo savo grožio taisyklėmis ir atskleidė, ar jos skaito, kas parašyta produktų etiketėse.
Sandra Šernė, Naglis Bierancas, Oksana Pikul-Jasaitienė, Kristina Ivanova, Karina Stungytė
Sandra Šernė, Naglis Bierancas, Oksana Pikul-Jasaitienė, Kristina Ivanova, Karina Stungytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Susipažinti su 26 metus pasaulyje gyvuojančia natūralia kosmetika atvyko daugybė garsenybių. Šventinio vakaro nepraleido Oksana Pikul-Jasaitienė, Marija Randers, Kristina Ivanova, Naglis Bierancas, Karina Stungytė, Mantas Žmuidinavičius-Wizzar, Liucina Rimgailė, Viktorija Šaulytė, Kristina Kaikarienė, Simona Starkutė, Deimantė Kazėnaitė ir kiti.

Renginyje odos priežiūros specialistė, kosmetologė Monika Launikaitytė papasakojo, kaip šaltuoju metų laiku puoselėti kūno ir veido odą. Specialistė supažindino su ypatingai jautrios ir sausos odos kremų linija. Joje – atstatantys balzamai veidui ir kūnui, drėkinantys bei gaivinantys kremai veidui ir kojoms.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vakarėlio akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vakarėlio akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vakarėlio akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vakarėlio akimirka

Renginio vedėja Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė pasakojo besižavinti pasaulį apėmusia mada atsigręžti į natūralumą. Moteris džiaugėsi, kad vis daugiau kosmetikos gamintojų savo klientams pateikia odą puoselėjančias, problemas sprendžiančias, o ne žalojančias priemones.

„Anksčiau niekada neskaitydavau kosmetikos priemonių ingredientų. Pasitikėdavau tiesiog žinomu gamintoju. Dabar skaitau ne tik maisto produktų, bet ir kosmetikos sudėtį. Domiuosi, ką tam tikras ingredientas suteikia mano odai, kodėl jis yra naudingas“, – pasakojo tituluota gražuolė ir kosmetikos produktų ekspertė.

Ji teigė neperkanti priemonių, kurių vienas iš pagrindinių ingredientų yra alkoholis, naftolis, sudėtyje yra parabenų (butylparaben), konservantų BHA (butylated hydroxy anisole) ar BHT (butylated hydroxytoluene).

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vakarėlio akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vakarėlio akimirka

Renginyje apsilankiusi Viktorija Šaulytė pasakojo, kad jos oda reikalauja ypatingos priežiūros. Įveikti visas bėdas jai padeda kosmetologė, kuri sudėlioja priežiūrą, parenka tinkamus produktus. V. Šaulytė teigė, kad labiausiai jai padeda odos priežiūros rutina ir nuoseklus darbas. Oda pripranta, gauna to, ko jai reikia, ir visai kitaip reaguoja. V.Šaulytė pas kosmetologę lankosi kartą per mėnesį, o rezultatus pastebėjo po trijų mėnesių.

„Reikia turėti žmogų, kuris padeda šiame kelyje. Mane nuolat berdavo, taip pat muša raudonis. Negaliu eiti į pirtis, gerti karštų gėrimų. Raudonis niekada neišnyks, tačiau bėrimus galima suvaldyti. Turiu labai kontroliuoti save. Tai tikrai yra nelengva, tačiau rezultatai yra puikūs. Negaliu odos valyti rankšluosčiu, todėl naudojuosi tik servetėlėmis. Neprausiu šaltu vandeniu, nes jis iššaukia raudonį”, – pasakojo žinoma mergina.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vakarėlio akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vakarėlio akimirka

„Nedrįsčiau sakyti, kad vien tik brangi kosmetika yra gera, o pigi – prasta. Ieškodama geriausio varianto, bandau derinti abu“, – sako Oksana. Ir priduria, kad svarbiausias dalykas renkantis kosmetiką – jos testavimas.

„Prisipažįstu, kad kosmetiką perku reikia jos man, ar nereikia. Bet visada ją išbandau prieš įsigydama. Įsitikinu, ar man tinka jos spalva, sudėtis, tekstūra. Taip pat patarčiau visada pasikliauti parduotuvės specialisto nuomone – jie tikrai jums gali parinkti tinkamiausią variantą“, – apie tinkamą kosmetikos pasirinkimą kalba Oksana.

Renginio akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius