„Lietuvoje vyrauja nuomonė, kad italai gabūs tik moterų viliojimo klausimais, tačiau mano nuomone jie kur kas gabesni virtuvės meistrai. Kas galėtų atsispirti plonapadei itališkai picai, pagardintai mozarellos sūrio gabaliukais, ar atsisakyti ,,pastos“ makaronų? Jeigu jūs laikotės griežtos dietos ir manote, kad toks maistas tikrai ne jums – siūlau drauge pasigaminti tradiciškų itališkų patiekalų, kurie pakeis jūsų išankstinę nuomonę“, – įsitikinęs kulinarinės laidos vedėjas.
Pietinėje Europos dalyje įsikūrusią valstybę mes geriausiai atpažįstame iš tokių pavadinimų kaip ,,ekspreso“ (espresso), ,,kapučino“ (cappuccino), ,,caffè latte“, skanusis pyragas ,,tiramisu“ (tiramisu), „pasta“ makaronai, pomidorų padažas „sugo“, sumuštiniai „panini“ ar „piadine“ bei daugelio kitų.
Šįkart Bilas „Lietuvos ryto TV“ laidoje ruošiasi pasigaminti Čelentano lazdelių ir kitokių paslaptingų itališkų skanėstų, kurių receptus galės sužinoti ir žiūrovai.