Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Birštone – prabangaus automobilio pristatymas: tarp svečių – Joana Bartaškienė ir Giulija su Monika

Savaitgalį žinomi šalies žmonės leido viename iš kurortinių Lietuvos miestų. Birštone apsilankę kviestiniai svečiai dalyvavo netradiciniame prabangaus automobilio pristatyme. Pasirodo, kad jo metu garsenybės ragavo patiekalus, pagamintus naudojant mineralinį vandenį.

Pasigėrėti prabangiu automobiliu į savaitgalį tradicinę šventę surengusį kurortą atvyko ne vienas žinomas adrenalino gerbėjas: renginių vedėjas Dainius Martinaitis, advokatė Aušra Ručienė su šeima, muzikantas Ramūnas Grybauskas, aerobikos pradininkė Joana Bartaškienė, galiūnas Vidas Blekaitis, buvęs krepšininkas, Birštono sporto centro vadovas Giedrius Gustas, Birštono merė Nijolė Dirginčienė, dainininkė Lijana Stakauskaitė, aktorė Lina Bražinskaitė, vandens someljė Aistė Miliūtė, dainininkė Giulija, operos solistė Monika Falcon, grožio salono savininkė Vaida Norkūnaitė, renginių vedėjas Giedrius Gustas.

Loretos Kondratės nuotr./Dainius Martinaitis, Joana Bartaškienė
Loretos Kondratės nuotr./Dainius Martinaitis, Joana Bartaškienė
Loretos Kondratės nuotr./Giulija ir Monika
Loretos Kondratės nuotr./Giulija ir Monika

Prabangus „Lamborghini Huracan ST EVO" automobilis į Birštoną pristatytas tiesiai iš Italijos, o jo kaina siekia 180-200 tūkstančių eurų.

Automobilio pristatymas Birštone buvo kiek neįprastas – degustuojant patiekalus, pagamintus naudojant mineralinį vandenį. Tokia tema pasirinkta neatsitiktinai, nes šįmet Birštonas mini net keletą svarbių sukakčių, susijusių su mineraliniu vandeniu: sukanka 145 metai, kai kurorte buvo atrastas mineralinio vandens šaltinis „Viktorija“, vėliau pavadintas „Vytauto“ vardu, o prieš 100 metų mineralinis vanduo buvo išpilstytas į butelius.

Netikėtu meniu šventei pasirūpinę „Namų restorano“ virtuvės meistrai, patikino, jog būtent kurorte gaminamą vertingą gėrimą, išgaunamą iš žemės gelmių, galima naudoti ir sriuboms, ir užkandžiams, ir desertams ruošti. Bene ryškiausiai natūralių mineralų prisotintas vanduo atsiskleidžia šaltibarščiuose.

Loretos Kondratės nuotr./Lina Bražinskaitė
Loretos Kondratės nuotr./Lina Bražinskaitė

„Labai džiaugiamės tokiu netradiciniu būdu galėdami populiarinti automobilių sportą. Tikimės gero sezono ir dar ne kartą su lenktynes mylinčiais žmonėmis susitikti neformalioje aplinkoje“, – sakė lenktynininkas Lukas Laukaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius