Blynus kepė laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė, atlikėja Nijolė Pareigytė ir aktorius Ramūnas Rudokas.
N.Pareigytė gamino „sotų ir skanų“ blyną vyrams su kiaušiniu, faršu, pomidoro riekelėmis, pagardintu česnakiniu padažu. Virtuvėje su muzika ir telefonu rankose besisukiojanti mergina prisipažino, kad mėgsta mėsą ir negalėtų būti vegetarė.
Nors N.Pareigytė ir gamino vyrams subalansuotą blyną, tačiau jį pirmiausia pasiūlė į renginį kiek vėlavusiai N.Zvonkei. Rečiau viešumoje besirodančią, pirmagimio besilaukiančią moterį atlydėjo mylimasis, verslininkas Danielius Bunkus.
R.Rudokas pristatė vegetarišką blynų receptą: į blynelio vidų įvyniojo troškintos cukinijos, morkos, svogūno, pievagrybių. Šį blyną vyras pateikė su sūrio padažu.
Natalija Zvonkė ir Danielius Bunkus |
Be vyno ir sūrio negalinti gyventi S.Jasevičiūtė gamino trijų rūšių sūro blynelį. Į jį Skaiva dėjo mocarelos, pomidoro, baziliko lapelių, fetos ir fermentinio sūrio. Laidų vedėja prisipažino, kad nemėgsta gaminti maisto sau, bet į namus užsukantiems draugams – su malonumu.
Blyninės atidaryme taip pat pasirodė choreografas Šarūnas Kirdeikis su seserimi Kotryna, laidų vedėjas Gediminas Jaunius, dainininkė Rosita Čivilytė su dukra Agneta, dizaineriai Lilija Larionova ir Egidijus Rainys, dainininkai Haroldas Šklėrius, Giedrė Balutytė, aktorius Emilis Kvosčiauskas ir kiti.
Muzikinę vakaro dalyje skambėjo prancūziškų dainų programa, kurią atliko šių metų nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos nugalėtoja Evelina Sašenko, su gyva garso grupe. Šokių programą ruošė Lindy hop‘o šokėjai iš šokių mokyklos „Hoppers“. Renginį vedė aktorė Ineta Stasiulytė.